avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Desfiintare cresa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Desfiintare cresa

Buna!

As avea o intrebare in legatura cu functionarea, mai precis desfiintarea creselor.

In orasul nostru exista o singura cresa publica, cu 30 de copii. Cresa a fost recent mutata la o cladire renovata, care este in conformitate cu toate prevederile pentru functionarea creselor, avand o capacitate pentru cca. 80 de copii. Cei din administratia locala spun ca exista o cerere destul de mica pentru cresa, si circula zvonuri ca vreau sa desfiinteze cresa (foarte probabil sunt oameni de afaceri din viata politica care vreau sa infiinteze o cresa privata, contra cost).

Intrebarea mea este daca sunt cai legale prin care administratia locala poate sa desfiinteze cresa, sau daca exista vreo metoda de a impiedica acest lucru. Mentionez ca mutarea cresei in cladirea noua, moderna a fost facut recent, deci practic nu exista nici o cauza pentru care cresa ar trebui desfiintata.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce aprobari/avize am nevoie pentru deschiderea unei crese? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Planuiesc sa deschid o cresa in Romania, de mici dimensiuni (la inceput), si as dori sa stiu care sunt aprobarile de care am nevoie, dat fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. ... Smooth Operator Smooth Operator Buna Ziua, Ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. Avem copilul inscris la cresa de stat. In momentul de fata mama nu lucreaza, concediu ... (vezi toată discuția)
Am dat guvernul in judecata NISTOR-IONEL NISTOR-IONEL am avut o locuinta de la t.c.i.oradea,nici decum de la stat sau primarie.fiind restructurat de la locul de munca dupa 1990 ,sub forta majora am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)