avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am dat guvernul in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am dat guvernul in judecata

am avut o locuinta de la t.c.i.oradea,nici decum de la stat sau primarie.fiind restructurat de la locul de munca dupa 1990 ,sub forta majora am fost nevoit sa cedez locuinta altei persoane,care mi-a preluat ratele,si suma adunata la asociatie.,in anul 1994.in anul 1996,se adopta legea locuintei nr. 114 de parlament,si aprobata de guvern.la art,48/b spune: citez: cei care au avut o locuinta ,si au instrainat-o dupa data de 1 ianuarie 1990 ,nu mai au dreptul la alta locuinta fond de stat! inca o data mentionez ca locuinta care am cedat-o a fost din fondul trustului de constructii la care lucram la acea vreme.in analele patrimoniului imobiliar al primariei oradea nu am figurat nici-o data cu impozit pe cladire,locuinta.de 15 ani mergem prin audiente la toate institutiile statului inclusiv la presedintele tarii,si in toate adresele care le detinem,spune ca nu avem dreptul la locuinta fond de stat ,pentru-ca am avut o locuinta si am instrainat-o dupa 1990.intre timp copiii nostri s-au facut majori si au depus fiecare dosar de locuinta ,fond de stat sau sociala si de fiecare data au fost respinsi!...dupa ce am cedat locuinta in 1994 ,am stat in chirie ,si in anul 1998 ne-am mutat,intr-o locuinta ramasa in paragina din anul 1987,cedata de un batrin care a decedat ,ca succesiune vacanta primariei oradea.ne-am mutat in aceasta casa cu copiii cu tot ,desi primaria a stiut de aceasta mutare a familiei nistor.in anul 2000-2001,am adunat bani si am renovat locuinta sa creem copiilor conditii de locuit .dupa ce am terminat de renovat locuinta ,au venit cei din primaria oradea cu politia si ne-au aruncat in strada ca pe niste ciini,iar bunurile mobile le-au aruncat intr-un depozit fara acoperis in ploaie si frig si unde sau distrus si in aceeasi zi in locul nostru au facut contract de inchiriere pe locuinta care am renovat-o,altei familii,unde capul familiei era soferul prefectului bihor!....conducerea patrimoniului imobiliar din primaria oradea ,ne-au aruncat intr-un lagar de exterminare numit de autoritatile locale camin de cazare temporara(un focar de infectie,stam la un loc cu toate adunaturile,tigani,boschetari,puscariasi,betivi,oameni cu dizabilitati care sunt cei mai multi,scandalagii,provocatori,in miros de fecale si urina ,fara caldura ziua si apa calda,igrasie,sobolani,gindaci,soareci,paduchi,plosnite,etc.aici am facut septicemie,si am fost la un pas de moarte.acum sunt handicapat si am 27 de patologiii.va rog sa ma ajutati ca guvernul in intimpinare spune ca:a ridicat exceptia ca nu are calitate procesuala pasiva!!!va rog sa ma ajutati si va stau la dispozitie cu informatii.d-zeu sa va binecuvinteze,multa sanatate ionelX-(

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi dati un sfat! armemau armemau Buna ziua.Am si eu o mica probleme.In anul 2009 am pierdut procesul cu proprietarul imobilului in care locuiam si stiind ca voi pierde (era normal find imobil ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta de serviciu uarevar uarevar buna ziua! daca se poate sa ma ajutati cu o problema. In anul 2003 am incheiat cu Consiliul Local un contract de inchiriere, unde s-a trecut mentiunea ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala Catalinaradu Catalinaradu Buna ziua! As avea o intrebare legata de locuinte sociale. Am primit in urma cu cativa ani o locuinta de la primarie, insa aceasta, nici atunci si nici acum nu ... (vezi toată discuția)