Buna ziua
am un SRL-D infiintat, deocamdata nu am activitate sau salariati, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit.
Doresc sa plasez forta de munca la o cresa - ingrijitori copii (4 persoane) si as dori sa ma ajutati cu lamurirera urmatoarelor aspecte:
- care este cadrul legislativ pentru plasarea fortei de munca in Romania, am nevoie de aprobari din partea anumitor institutii? Am vazut ca este legea 156 privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate, exista asa ceva si pentru plasarea fortei de munca in Romania?
- care este cadrul legislativ pentru facturarea acestor servicii de plasare a fortei de munca (din cate am inteles nu am voie sa am profit sau nu am voie sa facturez mai mult decat primesc cei angajati in gradinite direct)
- codul CAEN se incadreaza in grupa 78 Activitati de servicii privind forta de munca?
- ce ar trebui sa mai iau in calcul avand in vedere ca voi lucra cu statul?
Mentionez ca eu nu doresc profit, vreau doar sa ajut cresa cu personal, avand in vedere ca posturile sunt blocate si este singura varianta prin care pot ajuta, si nu vreau facand in bine acum sa am eu probleme mai departe, vreau sa fac totul legal si corect.
Multumesc anticipat!