avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters290529

Activitate ContSters290529

Da exact .
Bineintels :D Interesul meu ar fi ca aceasta contestatie daca va fi facut-a de catre Parchet sa fie si acceptata
Ce sanse ar fi sa fie acceptata contestatia facuta de catra Parchet?
Buna ziua , as avea o nelamurire ! Daca unui condamnat i sa admis cererea de liberare conditionata cu drept de contestatie in termen de 3 zile , as vrea sa stiu cine poate face contestatie ?? Va multumesc anticipat
Buna ziua , ma aflu intr-o situatie destul de complicata , sper sa ma puteti indruma/ajuta cu un raspuns .
Suntem doi propietari cu cote egale pe un imobil, eu si fostul meu logodnic, din pacate el momentan se afla pe patul de moarte . As vrea sa stiu ce este de facut in urma decesului acestuia ? Avem un copil impreuna , dar nu am fost casatoriti, plus el are un alt copil .....deci doi mostenitori minori
Ce este de facut , trebuie facuta succesiunea ??? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Partaj apartament !
Jocandi Causa a scris:

Sincer, ma indoiesc ca este asa cum spuneti. Un imobil nu poate fi in proprietatea a doua persoane, care nu sunt soti, decat in cote parti determinate. In Cartea Funciara cum ati fost inscrisi? Cu ce cote?

Sincer,sunteti prima persoana pe care o aud sa afirme asa ceva,ca un imobil nu poate fi in propietatea a 2 persoane daca nu sunt casatoriti...:-/ Cotele sunt egale.. si sincer ce motive as avea sa spun lucruri inventate???Daca nu se putea face acest contract de vanzare-cumparare asa cum spuneti dumneavoastra presupun ca notarul avea ceava de spus impotriva nu credeti?
In contractul de vanzare-cumparare este menzionat doar transferul bancar din contul meu catre contul bancar al vanzatorului , fiind indicata suma spre achizitionarea apartamentului.
Numele fostului logodnic,impreuna cu numele meu apar doar la "rubrica" propietari.
Contul bancar nu este/nu a fost vreodata comun.Alte mentiuni nu sunt trecute in contractul apartamentului,fiind un contract obisnuit de vanzare-cumparare.....:(
Transferul de bani sa facut doar pe numele/contul meu (un transfer international) fiind precizat la Motivul transferului MOTIVE FAMILIALE. Deci da banii erau doar ai mei
Am achizitionat in urma cu 5 ani un apartament impreuna cu logodnicul meu.Amandoi suntem propietari si in urma cu 1 an ne-am despartit.Apartamentul a fost achizitionat printr-un transfer bancar din contul meu (doar al meu),#-o X-(
In ce conditii se poate face partajul acestuia si care sunt pasii de urmat?Tin sa preciz ca eu as avea cum sa demonstrez ca am contribuit doar eu financiar in urma unui transfer de bani pe care il primisem expres pentru achizitionarea unui apartament de la o cunostinta.Am sanse de castig? sa fiu doar eu propietarul apartamentului?? :O

Va multumesc pentru raspunsuri ! !