avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... liberarea condiţionată (art.587 NCPP)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

liberarea condiţionată (art.587 NCPP)

Buna ziua , as avea o nelamurire ! Daca unui condamnat i sa admis cererea de liberare conditionata cu drept de contestatie in termen de 3 zile , as vrea sa stiu cine poate face contestatie ?? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:00, 10 Mai 2017
Parchetul, condamnatul nu are interes.
Bineintels :D Interesul meu ar fi ca aceasta contestatie daca va fi facut-a de catre Parchet sa fie si acceptata
Ce sanse ar fi sa fie acceptata contestatia facuta de catra Parchet?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2017
ContSters290529, utilizator
Inteleg ca dvs nu aveti interes sa iasa din puscarie persoana condamnata.
Da exact .
Conf.art.587(3)NCPP,contestatia poate fi formulata de procuror si este suspensiva de executare.Sansele depind de temeinicia si legalitatea motivelor invocate precum si de probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere de liberare conditionata admisa- cand este eliberat? Ana.olteanu Ana.olteanu 30.08.2016 Ora estimata: 08:30 Complet: CAM5 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 587 alin. (1) din Codul de procedură penală rap. la ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare privind liberarea conditionata Emil P Emil P Buna seara! Din experienta, poate ma ajuta cineva. In conformitate cu dispozitiile art. 587, coroborat cu art. 425^1 c.p.p., hotararea ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata emma_79 emma_79 Buna seara, Am nevoie de un sfat in legtura cu o posibila cerere de eliberare conditionata. Sotul meu , a fost arestat in sept 2013 in cauza unui ... (vezi toată discuția)