avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate lirenke

Activitate lirenke

Răspuns la discuția Foaie de parcurs
Va multumesc pentru raspuns si va doresc o zi frumoasa.
Buna ziua!
Asi dori sa aflu, daca o intreprindere individuala achizitioneaza un autoturism trebuie sa intocmeasca Foaie de parcurs? Altfel pusa intrebarea: In ce conditii NU este obligat sa completeze Foaia de parcurs?
O persoana doreste sa mearga in concediu de crestere al copilului. In acest scop isi suspenda activitatea al intreprinderii individuala, al carui proprietar este. Persoana respectiva mai are in posesie in jur de 20 ha de teren agricol, pentru care in continuare va primi sprijin financiar. Acest sprijin financiar va afecta drepturile banesti al concediului de crestere al copilului?
Răspuns la discuția Concediu de crestere a copilului
Va multumesc pentru raspuns. Asi preciza, ca nu are o alta actvitate , dar are in proprietate teren agricol in jur de 20 hectare, prin prelucrarea caruia realizeaza ceva venit.
O persoana fizica, properietar unei intreprinderi individuale, in cazul in care vrea sa mearga in concediul de crestere al copilului de pana la doi ani este obligat sa-si suspende activitatea, sau poate s-o pastreze, dar sa nu depaseasca venitul net anual suma de 3697lei?
Discuție Declaratia 221
Buna seara!Am o intrbare. Declaratia 221 trebuie depusa in situatia in care valorile trecute in formular sunt sub limita valorilor impozabile, respectiv in situatia in care ar rezulta o decizie de impunere cu valoare de zero?
Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Din greseala scrisorile primite de la Avocatnet ajung la SPAM. Nu stiu cum sa corectez greseala, cum sa redirijez aceste email-uri la INBOX. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Practicant
Vă mulțumesc pentru răspuns și vă doresc numai bine.
Răspuns la discuția Practicant
Nu avem contract cu nici o instituție. Băiatul, care a venit cu rugămintea, că ar vrea să facă practică de 5 săptămăni la noi învață meseria de mecanic auto la școală.
Discuție Practicant
Bună ziua! Vă rog să mă ajutați legat de următoarea situatie. La o intr. individuală, care are activitate de bază repararea utilajelor agricole vrea să vină un practicant pentru 5 săptămâni. ce obligații legale are intreprinderea? Știu, că trebuie să-i facă instruirea de protecția muncii, dar mai are și alte obligații?