avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Redirijarea scrisorilor primite de la Avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Redirijarea scrisorilor primite de la Avocatnet

Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Din greseala scrisorile primite de la Avocatnet ajung la SPAM. Nu stiu cum sa corectez greseala, cum sa redirijez aceste email-uri la INBOX. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Nu mai primesc email de la avocatnet Adriantot Adriantot La multi ani! De cateva saptamani nu mai primesc emailuri de la avocatnet. Nu stiu cauza si nu gasesc rezolvarea. Poate ma ajutati. Multumesc! (vezi toată discuția)
Alertele mele se duc direct in spam. gmancila gmancila In urma cu ceva timp, am fost instiintata de echipa tehnica, ca am fost dezabonata de la newsletter, deoarece le refuzam mesajele, le raportam ca fiind spam. ... (vezi toată discuția)
Cum scap de e-mail-uri inselatoare? nicutuduriu nicutuduriu Nu stiu daca exista vre-o sectiune pentru asa ceva dar va rog sa ma scuzati si sa ma ajutati intr-un fel . Zilnic primesc niste e-mail-uri precum urmatorul ... (vezi toată discuția)