avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Alertele mele se duc direct in spam.
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Alertele mele se duc direct in spam.

In urma cu ceva timp, am fost instiintata de echipa tehnica, ca am fost dezabonata de la newsletter, deoarece le refuzam mesajele, le raportam ca fiind spam. Intr-adevar, nu inregistrasem adresa avocatnet, in adress book, pe urma a fost totul in regula, dupa inregistrare. Azi, o alerta de la sectiunea impozite si taxe, sa dus din nou in spam. Sincer, m-as bucura sa le primesc, pt ca reprezinta contactul cu lumea pt mine. Ce se intampla? :)
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:18, 7 Martie 2013
Sesizati prin mesagerie privata administratorul forumului care detine ata autoritatea sa verifice cat si baza tehnica sa remedieze situatia
Bine ca ajung, mai rau era sa nu le primiti deloc :)

De acolo le puteti seta sa mearga in Inbox asa (s-ar putea sa gasiti acest mesaj la finalul lor):

Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze. Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM. Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.
Deja, am facut acest lucru randul trecut, dar tot am fost dezabonata automat, pt ca se inregistreaza si aici pe site, ca refuz mesajele, probabil undeva in informatica se vad spam-urile. Am sa mai urmaresc, totusi daca am adresa de email inregistrata, nu ar trebui sa duca direct in inbox?

De exemplu, la acest topic, avand doua raspunsuri, nu trebuia sa primesc alertele, pt ca nu am primit nimic?

Multumesc, mult!
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Dezabonare crengum29 crengum29 Buna ziua! Astazi am primit acest e-mail de informare cum ca am fost dezabonata automat: „Buna ziua, Ca urmare a analizei noastre, adresa de email ... (vezi toată discuția)
Mail-uri primite in spam feola feola De dua zile primesc mail-urile de la avocat net in spam,de ce se intampla asa? eu nu le-am redirectionat. (vezi toată discuția)