avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu mai primesc email de la avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu mai primesc email de la avocatnet

La multi ani!
De cateva saptamani nu mai primesc emailuri de la avocatnet. Nu stiu cauza si nu gasesc rezolvarea.
Poate ma ajutati. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 06:22, 8 Ianuarie 2017
La multi ani!

Ati verificat in Spam?
Am verificat si in Spam.
In ultimile 24 de ore mi-a intrat un email la "mesaje primite". Este acesta prin care raspundeti pe forum. Am primit si doua emailuri in Spam dintre care unul este cel ce ma anunta ca am primit un mesaj privat. E cel in care ma intrebati pe privat daca am verificat in spam. Al doilea din spam are ca subiect "Deszapezirea". Atat! Si nu am primit email (nici in spam) de la alte postari de pe forum, de pe sectiunile la care am setat sa primesc email, le urmaresc...

Am mai revazut acum datele din cont si am mai copiat odata adresa de email forum@avocatnet.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2017
Adriantot, moderator
Adriantot a scris:

In ultimile 24 de ore mi-a intrat un email la "mesaje primite".
Am primit si doua emailuri in Spam dintre care unul este cel ce ma anunta ca am primit un mesaj privat. E cel in care ma intrebati pe privat daca am verificat in spam. Al doilea din spam are ca subiect "Deszapezirea".

Verificati in continuare mesajele din Spam si bifati Not Spam pentru ce primiti de la noi.
Habar n-am pe ce criterii le muta Google si Yahoo din Inbox in Spam fara interventia detinatorului adresei de mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare spam/dezabonare irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, In data de 30 iunie a fost a doua oara cand am primit de la Avocatnet e-mail in care am fost anuntata ca am fost dezabonata de la newsletter si ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Cum scap de e-mail-uri inselatoare? nicutuduriu nicutuduriu Nu stiu daca exista vre-o sectiune pentru asa ceva dar va rog sa ma scuzati si sa ma ajutati intr-un fel . Zilnic primesc niste e-mail-uri precum urmatorul ... (vezi toată discuția)