avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate lara24

Activitate lara24

Răspuns la discuția Poprire pe salariu
Am inteles.
Va multumesc pt raspuns!
Am facut si acest lucru.
Solutia data a fost urmatoarea insa nu prea inteleg ce inseamna: " Califică obiectul cererii ca fiind „suspendare executare silită”. Dispune întoarcerea dosarului în procedură prealabilă, în atenţia preşedintelui de complet. Fără cale de atac. "
Va multumesc mult pt raspuns!
Eu sunt executata in urma unei hotarari judecatoresti din luna noiembrie in baza careia aveam de plata la asociatia de locatari suma de 6.000 lei , bani pe care i-am platit in luna ianurie
Buna ziua!
Am facut contestatie la executarea silita(si suspendarea executarii silite) cu poprire pe salariu. Certificatul de grefa il duc la firma care trebuie sa imi faca poprirea iar aceasta atat cat timp exista o contestatie si un dosar pe rol poate sa suspende poprirea chiar daca ea nu a inceput pana la finalizarea cauzei?
daca au trecut 3 ani creditul nu a fost prescris?
Buna ziua!
Bunica mea a primit astazi o somatie de plata la o executare silita(mobiliara) facuta la nerambursarea unui credit de nevoi personale luat in 2005 de catre o ruda,ea avand calitatea de girant.,Acesta a fost cesionat unei firme de recuperari care a executat-o silit trimitand actele unui executor judecatoresc.
Creditul nu a fost platit de mai bine de 3ani. Ce am putea face in situatia asta?