avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate vioichim

Activitate vioichim

buna ziua. din 2010 m-am mutat la sat ,iar masina am facut transferul abia in 2014, impozitul l-am platit corect in oras ,iar dupa ce am transferat-o la sat aici imi cer niste majorari foarte mari, este normal asa ceva? daca eu am fost la zi cu tot....
multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția nu vrea sa inscrie masina...
va multumesc pentru raspuns. treaba e ca nu vor nici de la finante sa o radieze pt ca nu am copie de pe buletinul cumparatorului ,si au zis ca nu poate sa o radieze numai cu contractul de vanzare-cumparare.
Răspuns la discuția nu vrea sa inscrie masina...
va multumesc pentru raspuns , peste tot mi-a cerut actul de identitate a cumparatorului ca sa o radieze ,si eu nu am asa ceva ,am numai contractul de vanzare-cumparare, am fost si la politie si au zis ca ei nu au ce sa faca, chiar nu exista nimic de facut????
buna ziua . in luna iunie 2014 am vandut o masina ,iar cuparatorul nu mai vrea sa o inscrie pe numele lui.Eu vreau sa o radiez sa nu mai vina toate cheltuielile pe mine dar nu pot, ca am numai contract de vanzare cumparare...ce pot sa fac sa nu mai platesc impozite, amenzi si alte cheltuieli??? cum sa procedez??
buna ziua .in anul 2010 mi-am schimbat buletinul de la oras la sat dar masina a ramas pe oras , am platit impozit pe ea ,sant la zi cu impozitul iar acum cand a trebuit sa o transfer la sat ma pus sa platesc din nou impozit si cu majorari foarte mari, este corect sa platesc majorari ,cand eu am fost la zi cu plata impozitului? mentionez ca am specificat de cate ori am platit impozitul in oras, ca am buletin cu adresa pe sat... se poate face ceva sa nu platesc majorarile??
Răspuns la discuția concediu crestere copil
va multumesc pentru raspunsuri . eu auzisem ca e obligatoriu sa ma intorc la munca 6 luni ca sa fie cei 2 ani trecuti ca vechime . ..
buna ziua. sunt in ccc pana in septembrie 2014. intentionez sa nu ma mai intorc la locul de munca pentru ca nu am cu cine sa las copilul, ( sunt de la sat si pana acum am facut naveta in oras), cum sa fac sa mi se puna cei doi ani la vechime? va multumesc.