avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Majorari pe impozit la masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Majorari pe impozit la masina

buna ziua. din 2010 m-am mutat la sat ,iar masina am facut transferul abia in 2014, impozitul l-am platit corect in oras ,iar dupa ce am transferat-o la sat aici imi cer niste majorari foarte mari, este normal asa ceva? daca eu am fost la zi cu tot....
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:53, 11 Martie 2015
Probabil ca ,,taranii" v-au prins dupa data mutatiei din actul de identitate. Aveati un termen de 30 de zile in care sa faceti si ,,mutatia" autoturismului in vederea impozitarii la noua primarie de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe masina platit de doua ori!!!! vioichim vioichim buna ziua .in anul 2010 mi-am schimbat buletinul de la oras la sat dar masina a ramas pe oras , am platit impozit pe ea ,sant la zi cu impozitul iar acum cand ... (vezi toată discuția)
Restante impozit mijloc transport GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, Problema de care m-a lovesc eu este de felul urmator.: In anul 2003 am dat un autoturism personal,printr-un contract de comodat ,unui cetatean ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)