avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nu vrea sa inscrie masina...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nu vrea sa inscrie masina...

buna ziua . in luna iunie 2014 am vandut o masina ,iar cuparatorul nu mai vrea sa o inscrie pe numele lui.Eu vreau sa o radiez sa nu mai vina toate cheltuielile pe mine dar nu pot, ca am numai contract de vanzare cumparare...ce pot sa fac sa nu mai platesc impozite, amenzi si alte cheltuieli??? cum sa procedez??
Cel mai recent răspuns: vioichim , utilizator 09:07, 27 Noiembrie 2014
Ati instrainat bunul mobil prin intocmirea de document autentificat sau prin unitate
specializata ?
Daca exista contract de vanzare cumparare ,in baza acestuia autoritatea fiscala detine obligatia sa radieze auto de pe rolul dvs fiscal
va multumesc pentru raspuns , peste tot mi-a cerut actul de identitate a cumparatorului ca sa o radieze ,si eu nu am asa ceva ,am numai contractul de vanzare-cumparare, am fost si la politie si au zis ca ei nu au ce sa faca, chiar nu exista nimic de facut????
De la politie nu o puteti radia, de la finante in schimb o puteti. Dupa care urmeaza sa dati in judecata vinovatul si sa cereti radierea masinii din circulatie.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
CountPorcula1987, utilizator
va multumesc pentru raspuns. treaba e ca nu vor nici de la finante sa o radieze pt ca nu am copie de pe buletinul cumparatorului ,si au zis ca nu poate sa o radieze numai cu contractul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)
Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Masina disparuta -impozit mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! am cumparat in 1995 o masina din 1985 ...am facut factura am inregistrat-o la fisc.Dupa cateva luni am vandut-o unei firme ( am factura ); dar nu ... (vezi toată discuția)