si cum ar trebuie sa procedez??? ma prezint la tribunal ?? spuneti-mi va rog mai multe detalii cum trebuie sa fac pentru ca nu am mai intampinat probleme de genul asta,multumesc
Buna dimineata,sotia mea a plecat de acasa acum 2 luni cu fetita si de atunci eu nu am mai vazut-o,specific ca nici unul dintre noi nu a inaintat actiunea de divort,in tot acest timp am incercat sa stau de vorba cu ea pentru a ajunge la o intelegere ca sa imi pot vedea si eu fetita,dar fara nici un rezultat ea spunandu-mi ca voi vedea fata doar in prezenta ei ea crezand ca daca imi da fata eu voi pleca cu ea in afara tarii dar nu doresc acest lucru deoarece sunt constient ca ii fac mult rau fetei.Cum ma sfatuiti sa procedez daca exista vreo cale legala sa o vad.va multumesc
Buna ziua,sunt casatorit de 15 ani si acum acum 2 ani am primit o masina cadou din partea parintilor mei iar actele sunt pe numele meu.acum o luna sotia a plecat de acasa impreuna cu fetita si e posibil sa intenteze actiunea de divort. Va rog sa imi spuneti daca masina face parte la partaj si daca face parte la partaj cum as putea sa evit acest lucru,specific ca in perioada cand am primit masina nu aveam servici nici eu nici sotia.Ce ma sfatuiti sa fac,cum sa procedez? Va multumesc