Buna ziua,sunt casatorit de 15 ani si acum acum 2 ani am primit o masina cadou din partea parintilor mei iar actele sunt pe numele meu.acum o luna sotia a plecat de acasa impreuna cu fetita si e posibil sa intenteze actiunea de divort. Va rog sa imi spuneti daca masina face parte la partaj si daca face parte la partaj cum as putea sa evit acest lucru,specific ca in perioada cand am primit masina nu aveam servici nici eu nici sotia.Ce ma sfatuiti sa fac,cum sa procedez? Va multumesc
Va trebui sa dovediti in cadrul partajului de bunuri comune (banuiesc ca mai aveti si alte bunuri de impartit) ca masina a fost cadou, ca intentia parintilor a fost sa va gratifice pe dvs. cu acest dar si sa nu fie retinuta la partaj intrucat este bun propriu.
succes.
av.M.Hornea
Moștenire
Lucioo86
Buna ziua
Ma numesc Luci si in vara aceasta m-am căsătorit avem si o fetița de un an jumătate, din păcate este o căsătorie ratata si nu o văd sa ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune
jovana
buna ziua, am o nelamurire cu privire la partaj in caz de divort: parintii mei m-au ajutat de-a lungul timpului cu bani pt tot felul de lucruri prin casa ... (vezi toată discuția)