Buna seara,
Maine dimineata urmeaza sa ma prezint singura in fata instantei,avocata mea s-a imbolnavit subit ,in cadrul unui proces de divort ,in care eu sunt reclamantul .
As dori sa imi spuneti cum trebuie sa ma adresez instantei ,ca sa ma fac inteleasa si ca judecatorul sa nu imi amane cauza din lipsa de reprezentare prin avocat.
Maine ma voi prezenta cu un martor care sa imi sustina cauza si sa declare in fata judecatorului ca noi suntem despartiti in fapt de mai bine de 5 ani si numai exista cale de impacare .
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Dovada a discutiei telefonice am(martor) , iar parintii sai pot fi martori in cazul procesului de divort si pot declara deasemenea ca si ei au purtat numeroase discutii cu el pe aceasta tema .
Dar cum procedez ? fac o adresa curtii prin care solicit proba testimoniala si citarea acestuia prin publicitate ?
Am si eu o intrebare : Sunt deja in proces de divort si nu pot da instantei o adresa la care paratul sa fie citat . Mentionez ca se afla in strainatate si a fost instiintat telefonic dar nu doreste,din motive doar de el stiute ,sa imi spuna adresa unde locuieste pentru a primi citatia si a se indeplini astfel procedura de citare pentru a merge mai departe cu divortul . Ce pot face in acest caz pentru a nu mi se suspenda actiunea ???