avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare in instanta

Buna seara,
Maine dimineata urmeaza sa ma prezint singura in fata instantei,avocata mea s-a imbolnavit subit ,in cadrul unui proces de divort ,in care eu sunt reclamantul .
As dori sa imi spuneti cum trebuie sa ma adresez instantei ,ca sa ma fac inteleasa si ca judecatorul sa nu imi amane cauza din lipsa de reprezentare prin avocat.
Maine ma voi prezenta cu un martor care sa imi sustina cauza si sa declare in fata judecatorului ca noi suntem despartiti in fapt de mai bine de 5 ani si numai exista cale de impacare .
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
1234ramona, utilizator
Imi pare rau, dar ar fi trebuit sa fie avocat prezent; ar fi trebuit sa isi asigure substituirea...
E greu sa va spun ce sa faca un justitiabil, intrebarile trebuie adresate in functie de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din care oricine ar putea invata multe! Adrian Serban Adrian Serban Contextul fiind atipic in cazul divortului meu, voi explica intai situatia, inainte sa trec la scurtele mele intrebari din finalul mesajului. Sunt ... (vezi toată discuția)
Termen impacare divort alexandru0104 alexandru0104 buna ziua!as dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate...sotia mea a depus o cerere de divort si avem termen pe 18.02.2013...intre timp am facut o ... (vezi toată discuția)
Divort myha40 myha40 buna ziua sunt in proces de divort iar fostul meu sot a citat ca martori 2 persoane care nu au nici o legatura cu noi,doar ca sa-mi faca rau. se poate ac ... (vezi toată discuția)