avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se poate divorta fara a sti domiciliul paratului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se poate divorta fara a sti domiciliul paratului?

Buna ziua ,

Am si eu o intrebare : Sunt deja in proces de divort si nu pot da instantei o adresa la care paratul sa fie citat . Mentionez ca se afla in strainatate si a fost instiintat telefonic dar nu doreste,din motive doar de el stiute ,sa imi spuna adresa unde locuieste pentru a primi citatia si a se indeplini astfel procedura de citare pentru a merge mai departe cu divortul . Ce pot face in acest caz pentru a nu mi se suspenda actiunea ???

Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
1234ramona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:25, 16 Mai 2013
Daca nu cunoasteti nici domiciliu si nici resedinta paratului sim faceti dovada instantei ca ati efectuat demersuri pentru aflarea acestora dar fara rexultat, se va cita prin publicitate
Buna ziua,
Ar fi bine ca, in afara adresei cunoscuta din tara sa dati, eventual, adresa de domiciliu a parintilor sai si ar trebui sa solicitati si citarea sa prin mica publicitate, la primaria de domiciliu si la usa instantei.
Incercati sa aveti o dovada a discutiei telefonice in sensul de martori.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Dovada a discutiei telefonice am(martor) , iar parintii sai pot fi martori in cazul procesului de divort si pot declara deasemenea ca si ei au purtat numeroase discutii cu el pe aceasta tema .
Dar cum procedez ? fac o adresa curtii prin care solicit proba testimoniala si citarea acestuia prin publicitate ?
Prezentati instantei dovezi cu privire la demersurile efectuate de dvs. pentru aflarea domiciliului/resedintei paratului si solicitati ca avand in vedere imposibilitatea obtinerii acestor informatii sa se efectueze citarea prin publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere - venituri din strainatate kasyeru kasyeru Parintii mei sunt divortati din 1997 iar eu locuiesc cu mama. Tatal imi plateste pensia de intretinere lunar inca de la divort fara vreo intarziere in valoare ... (vezi toată discuția)
Partaj in lipsa uneia dintre parti liliana_73 liliana_73 Buna ziua.Sotii divortati cu hot. jud. definitiva si irevocabila.In timpul casniciei au un imobil impreuna,imobilul este pe numele sotiei(numele sotului fiind ... (vezi toată discuția)