avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate eaelar

Activitate eaelar

Discuție Fuziune
Tocmai am terminat o procedura de fuziune prin care am absorbit o alta societate. SC absorbita detinea terenuri, unde isi avea sediul si puncte de lucru. Acum cand mi se cere act de spatiu pt acestea,i eu indic hot AGA de fuziune in care sunt enumerate si imobilele. Insa la finante, la orc, precum si diverse pers jur imi cer contracte de spatiu, desi le explic ca s-au transferat prin fuziune. Cum pot sa fac mentiunea in cartile funciare?
Am dat si eu de problema asta, cand de la itm mi-au spus ca nu poate fi angajat ca administrator unul dintre asociati (sunt trei), pt ca "primeste indemnizatie ca administrator". si rasp acesta a venit ca urmare a intrebarii mele daca ei stiu care e diferenta intre SA si SRL. si pana la urma tot au refuzat sa imi inregistreze contractul, pt ca "s-a schimbat legea".
Răspuns la discuția litigiu munca
hmmmm..cam asta cred si eu.. totusi, legat de asta, i-am trimis o adresa sa se prezinte la locul de munca in vederea reincadrarii, insa nu s-a prezentat. am mai revenit cu o noua adresa, trimise ambele cu confirmare de primire, de data asta prin o firma de curierat,Insa am primit o instiintare de la avocatul lui prin care ne someaza sa ii platim drepturile salariale, facand abstractie de solicitarea noastra. noi consideram data reincadrarii data la care a fost convocat, intrucat am executat sentinta. gresesc? se poate sa ne pretinda salariul pana la data platii???
Discuție litigiu munca
daca ma pote ajuta cineva...as vrea sa stiu pe ce sa ma concentrez daca vreau sa castig un recurs la litigiu de munca (sunt angajatorul).in prima instanta a castigat angajatul care a obtinut anularea deciziei de concediere disciplinara, intrucat a primit plicul cu convocarea la conciliere prealabila la o zi dupa data stabilita, din cauza unor intarzieri din parte postei....culpa nu este a angajatorului. nu trebuia sa ne anunte salariatul la primirea convocarii de intarzierea plicului?