avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate Ralurazvi

Activitate Ralurazvi

Răspuns la discuția Inregistrarea bonurilor fiscale
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati sa incep cu dreptul completarea registrului de incasari si plati. Cum inregistrez cheltuielile de la infiintare? am cheltuieli de infiintare in octombrie si incasari abia in noiembrie. Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Stimulent de insertie dupa CCC
Imi cer scuze ca insist. Daca tatal nu locuieste cu noi, nu indeplineste una din cele 4 conditiile cumulative pt acordarea CCC, nu ma incadrez la prevederile art. 4.1 (3) ?
Nu suntem casatoriti, nu locuim impreuna, tatal are un alt domiciliu. Sa presupunem ca ne-a parasit :). De ce nu am dreptul in acest caz sa beneficiez si de a 12 a luna de Ccc. Multumesc.
In situatia in care tatal copilului, nu suntem casatoriti, nu locuieste cu noi, poate beneficia mama de ccc si pe a 12 a luna ? La ce se refera art.
(8)În situaţia în care persoana îndreptăţită prevăzută la alin. (1) nu solicită dreptul la concediul propriu de cel puţin o lună, aceasta are obligaţia de a anunţa în scris agenţia pentru plăţi şi inspecţie socială judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, denumită în continuare agenţie teritorială, cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de un an, 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, dacă nu se înregistrează situaţia prevăzută la alin. (6).”

Daca tatal anunta ca nu doreste Ccc, poate ramane mama pana la 1 an al copilului? As vrea sa raman in ccc pana la 1 an. Cum ma sfatuiti sa procedez?