avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate lauraraul

Activitate lauraraul

Nu stiu exact cum a calculat el... pt ca mi a depus 1500ron pt opt luni de pensie alimentara in care sunt 300ron onorariu avocatei.Oricum e o suma foarte mica pt cresterea unui copil... Si eu ma gandeam ca se calculeaza din 750ron...nu se scade impozit daca nu lucreaza...
Pensia alimentara se calculeaza 25% din venitul minim pe economie brut 750ron?Sau din venitul net ?

Domnul a adus adeverinta ca nu are venituri atunci instanta la obligat la plata unei pensiide 25% din venitul minim pe economie... Eu am calculat 25% din 750 ron.

Răspuns la discuția alocatia monopaternala
Copilul meu are 1an si 5 luni... Nimeni nu mi a zis ca trebuie din trei in trei luni sa mai pun acte la dosar.... Se primeste alocatia monopaternala si retroactiv pe lunile in care a fost suspendata ?
Daca mi sa suspendat dosarul de alocatie monopaternala in ianuarie si acum l am refacut si primesc din nou alocatia... o primesc si din urma adica pe lunile in care a fost suspendat?Situatia era aceeasi nu am lucrat sunt cu copilul acasa si primim doar alocatia de 200ron.Dar nu ma anuntat nimeni ca acest dosar trebuie refacut la un interval de timp.