avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate caraboian78

Activitate caraboian78

nu se pot imbunatatii relatiile cu tatal copilului ,din moment ce ,de cand am nascut copilul nu a venit nici macar o data sa il vada ...
multumesc pt raspuns ...intre timp m-am interesat la judecatorie si se poate face o cerere catre instanta prin care se face o verificare la ITM pt .a afla daca tatal copilului lucreaza
Buna ziua.As dori sa va intreb cum sa procedez ,pt, a afla, unde lucreaza tatal copilului meu?deoarece, acesta s-a angajat ,dar nu vrea sa imi comunice unde?AM OMIS ,IMI ESTE NECESARA ACEASTA INFORMATIE PT A PLATI ,TATAL COPILULUI MEU ,PENSIA ALIMENTARA CARE I SE CUVINE.VA MULTUMESC.
Răspuns la discuția neplata pensie de intretinere
va multumesc frumos pt.raspuns ,va doresc numai bine.
Răspuns la discuția neplata pensie de intretinere
Multumesc frumos pt raspuns ,As dori daca se poate ,sa va mai deranjez cu o intrebare .Politistului caruia,m-am adresat in legatura cu aceasta plangere ,mi-a raspuns ca ,trebuie sa treaca 2 luni consecutiv ,ca plangerea sa aiba obiect???si referitor la raspunsul dvs . la intrebarea mea ,REAUA CREDINTA CUM O DEMONSTREZ ?
Buna ziua.As dori sa va intreb si eu ,daca fostul ,concubin nu a platit pensia alimentara pe lunile ,ianuarie si martie, iar pe luna aprilie ,a platit mai putin decat i-a fost stabilit prin sentinta judecatoreasca ,pot sa ii fac plangere penala ?Si ,unde m-ati sfatui sa ma duc ,la politie sau la PARCHET???VA MULTUMESC.