nu se pot imbunatatii relatiile cu tatal copilului ,din moment ce ,de cand am nascut copilul nu a venit nici macar o data sa il vada ...
multumesc pt raspuns ...intre timp m-am interesat la judecatorie si se poate face o cerere catre instanta prin care se face o verificare la ITM pt .a afla daca tatal copilului lucreaza
Buna ziua.As dori sa va intreb cum sa procedez ,pt, a afla, unde lucreaza tatal copilului meu?deoarece, acesta s-a angajat ,dar nu vrea sa imi comunice unde?AM OMIS ,IMI ESTE NECESARA ACEASTA INFORMATIE PT A PLATI ,TATAL COPILULUI MEU ,PENSIA ALIMENTARA CARE I SE CUVINE.VA MULTUMESC.
Multumesc frumos pt raspuns ,As dori daca se poate ,sa va mai deranjez cu o intrebare .Politistului caruia,m-am adresat in legatura cu aceasta plangere ,mi-a raspuns ca ,trebuie sa treaca 2 luni consecutiv ,ca plangerea sa aiba obiect???si referitor la raspunsul dvs . la intrebarea mea ,REAUA CREDINTA CUM O DEMONSTREZ ?
Buna ziua.As dori sa va intreb si eu ,daca fostul ,concubin nu a platit pensia alimentara pe lunile ,ianuarie si martie, iar pe luna aprilie ,a platit mai putin decat i-a fost stabilit prin sentinta judecatoreasca ,pot sa ii fac plangere penala ?Si ,unde m-ati sfatui sa ma duc ,la politie sau la PARCHET???VA MULTUMESC.