avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu stiu daca tatal minorului s-a angajat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu stiu daca tatal minorului s-a angajat

Buna ziua.As dori sa va intreb cum sa procedez ,pt, a afla, unde lucreaza tatal copilului meu?deoarece, acesta s-a angajat ,dar nu vrea sa imi comunice unde?AM OMIS ,IMI ESTE NECESARA ACEASTA INFORMATIE PT A PLATI ,TATAL COPILULUI MEU ,PENSIA ALIMENTARA CARE I SE CUVINE.VA MULTUMESC.
Titlul este : nu stiu daca tatal s-a angajat, in mesaj scrieti ca nu stiti unde.. cum e de fapt, ce nu stiti mai exact?
Daca aveti stabilita o pensie de intretinere de catre instanta, apelati la un executor, acesta face adresa la ITM si ii va pune poprire pe salariu. Cu aceasta ocazie veti afla si unde lucreaza si veti putea cere instantei sa recalculeze pensia , sa se stabileasca raportat la veniturile sale din munca.

Daca imbunatatiti relatiile cu tatal, in timp aveti mai mult de catsigat si dv. si copilul. Incercati macar.
nu se pot imbunatatii relatiile cu tatal copilului ,din moment ce ,de cand am nascut copilul nu a venit nici macar o data sa il vada ...
multumesc pt raspuns ...intre timp m-am interesat la judecatorie si se poate face o cerere catre instanta prin care se face o verificare la ITM pt .a afla daca tatal copilului lucreaza
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
Cand am spus sa le imbunatatiti, m-am gandit sa incercati dv., nu sa incepeti cu o negare care nu lasa loc de discutii si sa dati vina pe celalalt.
In acest caz, e corect, nu vad sa se poata.
Pacat, v-ar fi fost de ajutor si dv. si copilului.

Daca lucreaza la negru... pierdeti procesul doar cu adresa la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara de la tatal care lucreaza in spania si pb cu dreptul de vizitare miss miss Am si eu o pb legata de pensia alimentara pe care trebuie sa o plateasca fostul sot copilului nostru - in varsta de 7 ani - in conditiile in care fostul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la custodie julieta1 julieta1 Bună ziua, am un copil de 15 ani , cu care nu mă mai pot înțelege sub nici o formă. Problemele au ajuns într-un stadiu grav, cu amenințări...etc. ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa pt a afla salariul fostului sot ? ammar_madalina ammar_madalina am divortat de curand, am 3 copii in intretinere, fostul sot se declara fara venituri si primesc 500 lei pensie alimentara pt cei trei copii. stiu cu siguranta ... (vezi toată discuția)