avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate daniela ramona

Activitate daniela ramona

Răspuns la discuția Probleme cu firma de recuperari
ok si cum procedez sa aflu in ce termeni s-a cedat datoria sau daca e legal?
Buna ziua. Am contactat un credit brd in data de 11.04.2006 din care am reusit sa achit rate pana in data de 29.03.2007. In data de 12.12.2008 am primit o oferta plata de la eos careia nu i-am dat curs. In decembrie 2009 s-a prezentat la domiciliul parintilor mei (eu nelocuind acolo in momentul achizitionarii creditului) un consultant la eos amenintand subtil ca in cazul in care nu voi plati vor incepe executare silita venind sa ia lucruri din casa parintilor mei. Din pacate au intrat in panica iar in ianuarie mama a depus in contul lor suma de 500 ron iar am platit aceeasi suma din februarie 2010 pana in mai 2010. In prezent nu mai pot achita aceasta suma si as dori sa stiu care sunt consecintele pe care le voi suporta. Mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu. Va multumesc anticipat. Daniela
Discuție declaratie 010
:(va rog urgent model declaratie 010 si model declaratie privind cifra de afaceri
Discuție declaratie 010
:(va rog urgent model declaratie 010 si model declaratie privind cifra de afaceri
Discuție declaratie 010
va rog urgent model declaratie 010 si model declaratie privind cifra de afaceri
Răspuns la discuția CE SE POATE INTAMPLA?
ok si daca nu semneaza? de exemplu s-a emis o instiintare prin care i s-a adus la cunostinta cum ca are acel debit, instiintare nesemnata de angajat si nici nu va fi semnata. angajatul va dori sa plateasca o rata pe luna. i se poate retine cartea de munca? ce consecinte suporta? va fi dat in judecata din moment ce el se angajeaza sa plateasca lunar o anumita suma?
Răspuns la discuția cumparare de societate comerciala
:((:((:((
stiu asta dar treb sa depun eu declaratiile tinanad cont ca am preluat-o dupa data de 25 ale lunii?
UN ANGAJAT ARE O DATORIE LA FIRMA UNDE LUCREAZA DAR INTRE TIMP ISI DEPUNE DEMISIA. CE I SE POATE INTAMPLA IN CAZUL IN CARE ACESTA ISI ACHITA DATORIA ESALONAT IN BAZA FACTURII EMISE DE FIRMA CATRE ACESTA? ANGAJATORUL POATE RETINE CARTEA DE MUNCA PANA LA ACHITAREA DATORIEI? CE CONSECINTE POT APAREA? CE I SE POATE INTAMPLA ANGAJATULUI IN CAZUL IN CARE ANGAJATORUL NU ESTE DE ACORD CU PLATA ESALONATA A DATORIEI?
AM CUMPARAT O SOCIETATE COMERCIALA SI AS DORI SA STIU CE PASI TREBUIESC URMATI IN CONDITIILE IN CARE PRELUAREA SE VA FACE CU DATA DE 25.01.2007. ESTE OBLIGATIA MEA DE A DEPUNE DECLARATIILE LUNARE? SOCIETATEA NU A AVUT ACTIVITATE PANA LA ORA ACTUALA SI AS DORI SA SCHIMB DOMENIUL DE ACTIVITATE. CUM TREBUIE SA PROCEDEZ?