avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cumparare de societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cumparare de societate comerciala

AM CUMPARAT O SOCIETATE COMERCIALA SI AS DORI SA STIU CE PASI TREBUIESC URMATI IN CONDITIILE IN CARE PRELUAREA SE VA FACE CU DATA DE 25.01.2007. ESTE OBLIGATIA MEA DE A DEPUNE DECLARATIILE LUNARE? SOCIETATEA NU A AVUT ACTIVITATE PANA LA ORA ACTUALA SI AS DORI SA SCHIMB DOMENIUL DE ACTIVITATE. CUM TREBUIE SA PROCEDEZ?
Cel mai recent răspuns: daniela ramona , utilizator 20:00, 22 Ianuarie 2007

AM CUMPARAT O SOCIETATE COMERCIALA SI AS DORI SA STIU CE PASI TREBUIESC URMATI IN CONDITIILE IN CARE PRELUAREA SE VA FACE CU DATA DE 25.01.2007. ESTE OBLIGATIA MEA DE A DEPUNE DECLARATIILE LUNARE? SOCIETATEA NU A AVUT ACTIVITATE PANA LA ORA ACTUALA SI AS DORI SA SCHIMB DOMENIUL DE ACTIVITATE. CUM TREBUIE SA PROCEDEZ?

Cumparand societatea, devii si persoana care are drept de control. Si daca nu ai alt administrator, probabil ca esti si administrator si tre' sa faci tu toata treaba:((
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2007
Romică Stoica, Consilier juridic
:((:((:((
stiu asta dar treb sa depun eu declaratiile tinanad cont ca am preluat-o dupa data de 25 ale lunii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa preiau o societate comerciala madalina d madalina d Buna ziua, Am cateva intrebari legate de preluarea unei societati. Doresc sa preiau societatea unde am lucrat pana acum.Este vorba de un atelier de ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui srl husaru anca husaru anca buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine care este procedura pentru a cumpara un srl gata infiintat dar care acum este inghetata orice activitate :">?? (vezi toată discuția)
Putin ajutor/... ce urmeaza? florink florink buna ziua ! V-as ruga sa ma ajutati cu niste informatii. De curand am infiintat o societate comerciala. Am apelat la o firma de infiintari societati, ... (vezi toată discuția)