trandafir2 a scris:
1) Da. Normal este 50%, dar daca aveti foi de parcurs decontati 100%, pana la urma dvoastra faceti foile si km. Avand in vedere ca sunteti PFA si mai ales neplatitor de TVA nu reprezentati un "element tinta" pentru un eventual control.
2) Da. Bagati reparatii curente. revizii, cauciucuri, ulei, lichide frana, freon, vulcanizare;
Da, rovinieta, sa luati factura.
NU, reparatii capitale ale auto, generale.
NU bagati impozit (este al proprietarului);
NU RCA, decat daca sunteti trecut la \"utilizator\";
NU Casco, decat daca sunteti trecut la \"utilizator\";
3) DA, cu rezerve, adica nu stiu daca sunteti in delegare sau in detasare. Diferenta mare intre ele. Daca sunteti in delegare va trebuie ordin de deplasare sau delegatie cu semnatura si stampila pentru decontare pentru diurna.
P.S. Daca sunteti in detasare aveti dreptul la plata cheltuielilor de transport și cazare, precum și la o indemnizație de detașare. Deci, NU diurna.
.
Multumesc pentru raspuns! Din cate inteleg de la dumneavoastra bonul fiscal nu este valabil ca act justificativ pentru deducere rovinieta-am nevoie de factura. Sunt la inceput si inca nu cunosc toate amanuntele. Deja am trecut in registul jurnal de incasari si plati rovinieta doar cu bon fiscal si mai am ceva bonuri pentru hartie, dosare, stampila etc.