Multumim pt. sugestii,doream un sfat competent,indiferent de hg.,etc....Intrebarea este :Cum scapam de teroarea asta?Pt. 4 apt. nu trebuie sa platim toti.Stiu sigur ca exista o rezolvare,speram ca cineva sa ne invete si pe noi.Cineva competent.Mereu este o portita in legislatie,un avocat bun stie sa citeasca printre randuri.Multumim.
Dooresc sa stiu daca este posibila solicitarea anularii in justitie a Ordinului 343/2010 al ANRSC. Acest ordin este complet abuziv impunand prin norma tehnica anexata un procent stabilit pe cale administrativa fara nici o legatura cu realitatea.
Nu inteleg,cei care fenteaza legile tarii si fura zeci,sute de milioane de euro,de cine sunt consiliati?Asta speram,sa gasesc pe site,un avocat.Pacat.
La noi e si mai grav,trebuie sa platim odata cu utilitatile la asociatia de proprietari,iar daca refuzam sa platim ,se aduna penalitati.Tine-ne la curent,daca primesti vre-un sfat.
.Suntem o scara de bloc in care din 20 de apartamente mai sunt bransate 4,care au contract cu o firma de contorizare In fiecare luna cei debransati total platesc 11ron,cei care si-au izolat,18ron,iar eu,care nu am nici o dorinta ca tevile sa treaca pe la mine,platesc cat vor ei.Daca in decembrie am platit gazul 60ron,ei mi-au bagat pe gat 120,pt. tevi pt. ca se calculeaza in functie de consumul pe toate cele 3 scari.Cum pot scapa de teroarea asta?Nu am facut contract cu ei,cum pot fi obligata sa platesc,nu ar trebui sa plateasca ei pt. ca trec tevile pe la mine prin casa?Cine vrea sa ne ajute,e casa mea sau nu,ce drepturi am?Am vorbit mai multi locatari si vrem sa ne cerem drepturile.Cine vrea sa ne ajute,sa ne initieze,de unde incepem,eventual sa-i dam in judecata.Nu ar fi normal sa-si ia tevile si sa le duca pe unde vor?Suntem proprietari in casa noastra,atunci ce drepturi avem?Rugam un avocat sa faca voluntariat si sa ne contacteze,avem nevoie de sfaturi.Multumim,sperand ca vom gasi ,totusi, un bunsamaritean.