avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate angid2013

Activitate angid2013

Buna ziua!
Am terminat facultatea la FR in anul 2009 cu examen de licenta la universitatea ,,Spiru Haret", iar pana in ziua de azi nu ni s-au eliberat diplomele. Unii dintre noi am continuat aceasta lupta in judecata. Cativa au castigat procesele, altele sunt pe rol...Cum putem sa ne obtinem dreptul nostru?
Răspuns la discuția Solicitare pensie alimentara
multumesc pentru raspuns! Insa, ultima adresa cunoscuta este cea comuna inainte de divort...as mai putea sa dau adresa fratelui sau. Insa, eu as dori sa se ocupe cineva de treaba aceasta ( de a-l gasi )
da, asta este problema ca nu mai cunoastem adresa de domiciliu, locul de munca si nu-mi dau seama cum ar fi mai bine...sa apelez la executor sa se ocupe de toata problema sau in instanta si sa-l caute. Eu si fiul meu nu avem parghiile necesare pentru a-l cauta.
Buna ziua!

Puteti sa-mi spuneti daca apelez la un executor judecatoresc ar fi in regula? Ce ar trebui sa mai stiu in aceasta situatie?
cand am facut partajul si a trebuit sa impartim locuinta comuna, i-am dat jumatate din casa sub forma baneasca in fata notarului. In felul acesta am hotarat de comun acord sa calculam 25%/ luna din venitul sau de la acea vreme timp de 6 ani ( pana la varsta majoratului ) si sa plateasca in avans in fata notarului. In felul acesta nu se mai facea plata lunar.
Da, l-am cautat la adresa unde stiam ca are domiciliul insa fara sa-l gasim ( vecinii spun ca s-a mutat dar nu stie nimeni, unde ). L-am sunat pe numerele de telefon pe care le avea, insa fara rezultat( sunt inchise)...putem depune aceste acte, iar politia sa-l caute?
Buna seara!
Spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez in cazul solicitarii pensiei alimentare pentru copilul meu ( 18 ani ) care este imi este incredintat in urma divortului, iar tatal lui i-a platit prin notariat pensie alimentara pana la aceasta varsta. Mentionez ca este inca la liceu clasa a 11-a si va urma cu siguranta si cursuri universitare. Problema care ma pune in dificultate ar fi ca nu mai cunoastem detalii despre adresa de corespondenta, locul de munca, numar de telefon ce apartin fostului sot.

multumesc!