avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate anemaria

Activitate anemaria

Răspuns la discuția noul cod cerere repunere pe rol
Da , procesul a inceput in 2008 , deci invoc art. 245 sau 415 , suntem la Curtea de Apel cu dosarul . Multumesc de rapiditate dragii mei .
Buna ziua , trebuie sa fac o cerere de repunere pe rol a unui dosar civil suspendat anul trecut in noiembrie . Anul trecut conform vechiului cpc am invocat art.245 .Va rog sa-mi spuneti , conform noului cod de procedura civila ce articol invoc in cerere ?
Multumesc frumos !
Dezbaterea succesiunii o pot face la notar sau trebuie sa merg in instanta ? Si daca ma duc la notar si nu cunosc adresele mamei mele si a verisoarei , cum se procedeaza ? De fapt , ce pretentie poate avea mama mea care m-a parasit la bunici ? Eu singura i-am ingrijit si inmormantat pe bunici , ele nu au venit niciodata la noi . Cum se procedeaza ?
Buna ziua , doresc ajutor din partea dumneavoastra deoarece sunt in urmatoarea situatie si nu stiu ce este de facut . Bunicii mei au decedat , intai bunica acum 4 ani , apoi bunicul acum 1 an si cinci luni, acesta fiind si proprietarul unui teren si a unei casute batranesti in urma testamentului lasat de strabunicii mei. Bunicii au avut doi baieti , unul decedat de multi ani din partea caruia a ramas doar o fiica , sotia lui fiind si ea decedata si tatal meu la fel decedat , mama mea ramanand vaduva s-a recasatorit ( de asta nu sunt sigura )si are alti copii . Eu am fost parasita la bunici avand varsta de 14 ani , de mama ,in urma decesului tatalui meu , bunicii crescandu-ma pana la decesul lor . Bunicii nu mi-au facut nici-un act pentru a-mi lasa mie mostenirea si nu stiu ce sa fac pentru a intra in posesia ei . Mentionez ca pe mama mea si pe verisoara mea , singurele rude , nu le-am vazut de cand eram mica si nu s-au interesat niciodata de cei batrani , nici macar nu le stiu adresele . Ce ma sfatuiti sa fac , pentru ca sunt absolut singura , fara nici-un ajutor si nu stiu cum sa procedez . Va multumesc anticipat .