avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... noul cod cerere repunere pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

noul cod cerere repunere pe rol

Buna ziua , trebuie sa fac o cerere de repunere pe rol a unui dosar civil suspendat anul trecut in noiembrie . Anul trecut conform vechiului cpc am invocat art.245 .Va rog sa-mi spuneti , conform noului cod de procedura civila ce articol invoc in cerere ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:45, 15 Iulie 2013
Este vorba despre art. 415 Cpc. dar aveti grija ca daca procesul a inceput pe vechiul cod, se aplica acela.
Da , procesul a inceput in 2008 , deci invoc art. 245 sau 415 , suntem la Curtea de Apel cu dosarul . Multumesc de rapiditate dragii mei .
245 Cpc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a unei cauze suspendate OANA GORAN OANA GORAN daca s-a suspendat cauza pe 242/2 cpc, pot face cerere de repunere pe rol??? si ce motive as putea invoca?? (vezi toată discuția)
Model cerere de inrerupere suspendare vechiul cod de procedura civila eusaisapte eusaisapte Mi s-a suspendat un proces din 2012 cf. art. 242 din vechiul CPC pe motiv ca \"partile au lipsit nejustificat\", \"Cu recurs pe toată durata suspendării\". ... (vezi toată discuția)
De când incepe sa curga termenul in care se poate face contestatie in anulare? DUNIC DUNIC Buna seara. Apelez din nou la dumneavoastra. Am o mare nelamurire: Decizia nr.123, data in recurs (dupa vechiul cod !! - parti sunt A si B) se considera ... (vezi toată discuția)