in comformitate cu legile in vigoare indiferent de forma de proprietate este interzis sa tai arbori din fond forestier sau din afara fondului fara ca acesti arbori sa fei pusi in valoare(marcati)taiere ilegala e sanctionata de legea 171-2010 si de codul silvic legea 46-2008
mersi de sfaturi,,cel care a descarcat inragistrarile a fost vazut de colegi si atunci cand am fost chemat la directie mi=a fost pusa inregistrarea de catre el,de fata fiind si directoarea economica si directorul.din laptop nu o sa stearga ramanand inregistrat oricum.. directorul.
sunt angajat al unei institutii.
in data de ... am participat la o sedinta fulger la care au participat conducatorii institutiei si jurista.
fiind o sedinta mai tensionata am inregistrat o parte a sedintei cu telefonul mobil.la un moment dat jurista m=a vazut cu tel in mana iar directorul a zis sa ii duc telefonul.am lasat telefonul pe masa(greseala mea).dupa cateva minute un angajat al diirectiei a luat telefonul si a descarcat in laptop ceva din telefonul meu.Dupa cateva ore am fost anuntat de catre un sef de=al meu sa ma prezint a doua zii la sediul directiei :((.m=am prezentat la oara 8 iar la ora 9 directorul mi=a inmanat o nota de relatii cu cateva intrebari ..
1.daca am inregistrat sedinta de lucru
2.daca da,,din ce motiv
3.alte mentiuni daca am
am raspuns ca am pus tel sa inregistreze si ca nu stiu dak a inregistrat intrucat mi=a fost luat.,,ca am inregistrat fara un motiv anume,ca nu m=a pus nimeni,ca nu mi=a spus nimeni ca nu am voie si ca nu sunt si nici nu am fost informator.
dupa 4 ore de stres m=a chemat in birou si ma intrbat de ce am inregistrat,,a tot vb verzi si uscate si dupa un timp mi=a pus o foaie alba si un pix in fata si mi=a cerut sa imi scriu demisia..am raspuns ca nu pot sa fac asa ceva intrucat nu ma consider vinovat.dupa acea mi spus inca de 5 ori sa imi dau demisia iar eu am refuzat.a spus ca oricum o sa fiu dus la comisia de disciplica a directiei si ca o sa fiu dat afara ,,cu tinichele,, ca o sa targ si pe altii dupa mine si ca nu ma mai angajeaza nimeni..l=a chemat si pe cel ce a de3scarcat in laptop inregistrarea si a pus inregistrarea sa aud.mi=a zis ca o sa ma dea in judecata ca l=am inregistrat in sedinta de lucru fara acordul lui si ca o sa imi ceara bani., dupa care am plecat
am mai multe intrebari;
1.daca am dreptul legal sa inregistrez o sedinta de lucru
2.daca avea dreptul legal sa imi ceara demisia fara sa fac nimic ilegal si fara sa fiu chemat la comisia de disciplina(daca se poate incadra la,,abuz in serviciu)
3.daca pot sa il dau in judecata pe cel ce mi=a luat telefonul si a descarcat inregistrarile.
va rog sa imi raspundeti cat mai urgent cei ce sunt in cunostinta de cauza si sa imi spuna=ti incadrarile faptelor ce le=am enumerat
va multumesc si astept raspunsurile d=vstra