va rog sa- mi spuneti daca am inregistrat corect un contract de superficie in cazul in care superficia s-a constituit cu titlu oneros, contra unei sume in euro pe o perioada de 10ani: 208 = 404 si concomitent 6811 = 208 . Trebuia folosit cont 167 in loc de 404? ( 404 este de fapt administratorul societatii care pune la dispozitia societatii un teren pe care aceasta isi face sediu social). multumesc
va rog sa- mi spuneti daca am inregistrat corect un contract de superficie in cazul in care superficia s-a constituit cu titlu oneros, contra unei sume in euro pe o perioada de 10ani: 208 = 404 si concomitent 6811 = 208 . Trebuia folosit cont 167 in loc de 404? ( 404 este de fapt administratorul societatii care pune la dispozitia societatii un teren pe care aceasta isi face sediu social). multumesc
Buna ziua,
o societate cu un sediu social in sector 1 (unde isi desfasura activitatea pana la un moment dat) a inchiriat sediul social altei societati , desfasurandu-si activitatea (evidenta contabila de fapt), la un punct de lucru declarat la orc si anaf aflat in Ilfov.
Aceasta societate trebuie sa depuna declaratia 050 pentru schimbare domiciliu fiscal? Adica punctul de lucru devine noul domiciliu fiscal? este obligatoriu?
Buna ziua,
o societate A detine un spatiu inchiriat unde si-a declarat punctul de lucru secundar,autorizat de DSV , de unde isi vinde marfa. O alta societate B aflata in acelasi grup de firme cu A, vrea sa vanda marfa cumparata de la firma A on line.
Ce trebuie sa faca pentru a vinde marfa on-line din acel depozit?
-contract de comodat intre A si B pentru acelasi spatiu?
-autorizatie de functionare si pentru firma B?
-declarare punct de lucru pentru firma B?
MULTUMESC