avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Domiciliu fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Domiciliu fiscal

Buna ziua,
o societate cu un sediu social in sector 1 (unde isi desfasura activitatea pana la un moment dat) a inchiriat sediul social altei societati , desfasurandu-si activitatea (evidenta contabila de fapt), la un punct de lucru declarat la orc si anaf aflat in Ilfov.
Aceasta societate trebuie sa depuna declaratia 050 pentru schimbare domiciliu fiscal? Adica punctul de lucru devine noul domiciliu fiscal? este obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:37, 28 Octombrie 2013
Da,este obligatoriu conform art.31 din Codul de procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)
Actualizare sediu ong nonprofit 111cris1 111cris1 La infiintarea unui ONG nonprofit (fundatie) a fost stabilit si declarat in sectorul 1 un sediu social si domiciliu fiscal fiind eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)