Deci nu trebuie sa platesc cei 2%?Nici de la fisc nu am primit nici o notificare cum ca as avea de platit ceva catre ei, cu toate ca apartamentul a fost vandut acu cateva luni in urma.Am fost la executor si ea mi-a spus ca trebuie sa platesc 2%pt a putea imparti banii stransi din executare.
In concluzie ,executorul poate imparti banii de pe apartament chiar daca noi nu platim, nu?(el sustine ca nu poate face asta pana nu platim cei 2%).Dar impozitul pt tranzactie nu il poate lua din banii de pe apartament?
Bua ziua.Apartamentul fost ipotecat mi-a fost executat,vandut in prezent iar mie mi se cere sa platesc 2% din pretul de vanzare al apartamentului (1.3 mld) catre fisc pt a putea face impartela banilor.(banca,executorul,cel de care am fost dat in judecata.)Acum nu mai am nici un bun,nimic. De unde sa le platesc?Nu se iau din banii de vanzare a apartamentului pt a se plati cei 2%?Sau este alta varianta.Pt ca eu nu ai mai platesc. Nu mai am pt ce. Multumesc.
Apartamentul,a fost singurul bun mostenit,care a fost executat si este vandut la ora actuala. (este vandut din luna Martie)Practic nu mai avem nimic.Doar datorii.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pt. a pune capat tuturor si sa imi urmez viata cum e normal.Multumesc .
Acum nu mai platesc nimic.Am pierdut tot.Practic nu mai am domiciliu.Merg in ultimul an la facultate dar am facuta poprire pe orice bani ,mai putin bursa de la scoala. De 1 an jumatate toate veniturile mi s-au oprit.Sumele de bani ce 'trebuie' sa le platesc sunt foarte mari si nu le pot plati niciodata.Toata viata mi se opresc bani pana debitorii isi vor recupera prejudiciul?
Buna seara.Mama a murit in urma cu 2 ani si 4 luni.Am acceptat mostenirea din partea ei impreuna cu tatal meu.Singura mostenire a fost apartamentul care intre timp a fost executat silit din cauza datoriilor tot mostenite,acestea nefiind achitate integral la ora actuala.Pot renunta la aceasta blestemata de mostenire cumva?Platesc niste bani care nici nu am habar de ei.Multumesc.
Tata are trecut aceasta indicatie (invaliditate afecteaza ireversibil capacitatea de munca)trecuta pe biletul de externare din spital din 1966. Sa inteleg ca Art.79(1)a, nu ai da dreptul la o revizie medicala.Stau si ma gandesc ,care ar fi urmatorul pas in cazul acesta.