Bua ziua.Apartamentul fost ipotecat mi-a fost executat,vandut in prezent iar mie mi se cere sa platesc 2% din pretul de vanzare al apartamentului (1.3 mld) catre fisc pt a putea face impartela banilor.(banca,executorul,cel de care am fost dat in judecata.)Acum nu mai am nici un bun,nimic. De unde sa le platesc?Nu se iau din banii de vanzare a apartamentului pt a se plati cei 2%?Sau este alta varianta.Pt ca eu nu ai mai platesc. Nu mai am pt ce. Multumesc.
In concluzie ,executorul poate imparti banii de pe apartament chiar daca noi nu platim, nu?(el sustine ca nu poate face asta pana nu platim cei 2%).Dar impozitul pt tranzactie nu il poate lua din banii de pe apartament?
Este executare silita nu tranzactie.Intrebati-l in ce lege scrie ca tranzactia, adica acordul partilor este acelasi lucru cu executarea impotriva vointei debitorului.=D>
Deci nu trebuie sa platesc cei 2%?Nici de la fisc nu am primit nici o notificare cum ca as avea de platit ceva catre ei, cu toate ca apartamentul a fost vandut acu cateva luni in urma.Am fost la executor si ea mi-a spus ca trebuie sa platesc 2%pt a putea imparti banii stransi din executare.