buna seara,
va rog sa ma ajutati cu un sfat,am fost executata silit in urma neachitarii unui credit,pe un apartament proprietate a mea si fostului sot,ulterior am divortat si si ne aflam in proces de partaj unde s-a dat o incheiere de impartire in cota de 1/2 a tuturor bunurilor.Intru-cat apartamentul s-a vandut prin licitatie de catre executor, a mai ramas o suma de bani.Cum trebuie sa procedeze dl executor cu suma de bani?In baza acelei incheieri poate sa imparta suma la jumatate?Mentionez ca am facut presiuni mai bine de 1 an sa fim executati silit ca sa putem achita creditul, abia acum cu greu s-a terminat, desi apartamentul s-a vandut de 6 luni iar distribuirea banilor s-a facut imediat catre cei care mai aveam datorii si anume Financiar si Asociatia de proprietari.Sper ca m-am exprimat corect sa ma intelegeti si astept un raspuns de la dvs.va multumesc
va multumesc pt raspuns.da , am vb de multe ori cu executorul, se eschiveaza, i-am facut chiar reclamatie la camera executorilo ca sa imi deblocheze un alt cont , dupa recuperarea debitului.Nu inteleg de ce nu vre, nu stiu cum sa procedez.posibil sa imi mai trebuiassca si altceva, nu e suficienta acea Incheire data de Instanta, unde scrie clar ca totul se imparte la 1/2, apartament si bunuri, intru-cat apartamentul s-a vandut acum procesul este in faza de impartire a bunurilor, unde s-a efectuat expertiza, si s-au stabilit variantele de impartire a bunurilor.mai exista si varianta sa traga de timp, deoarece fostul sot inca locuieste acolo si executorul spune ca nu are nici un contact al noului proprietar, desi a participat la licitatie si a adjudecat apartamentul acum 6 luni si nu doreste punerea in posesie,este adevarat asa ceva?
Executare silita
Emil777
Buna ziua,
Intrebarea mea este : am pus sub executare un apartament detinut impreuna cu fosta sotie, ea ramanand cu apartamentul dar e plecata definitiv in ... (vezi toată discuția)
Traim in romania ...
Sfanta
Am trait o situatie... acum 5 ani fostul meu sot a contractat mai multe \" imprumuturi'' de la diversi camatari in baza unor contracte de imprumut semnate ... (vezi toată discuția)