avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna seara,
va rog sa ma ajutati cu un sfat,am fost executata silit in urma neachitarii unui credit,pe un apartament proprietate a mea si fostului sot,ulterior am divortat si si ne aflam in proces de partaj unde s-a dat o incheiere de impartire in cota de 1/2 a tuturor bunurilor.Intru-cat apartamentul s-a vandut prin licitatie de catre executor, a mai ramas o suma de bani.Cum trebuie sa procedeze dl executor cu suma de bani?In baza acelei incheieri poate sa imparta suma la jumatate?Mentionez ca am facut presiuni mai bine de 1 an sa fim executati silit ca sa putem achita creditul, abia acum cu greu s-a terminat, desi apartamentul s-a vandut de 6 luni iar distribuirea banilor s-a facut imediat catre cei care mai aveam datorii si anume Financiar si Asociatia de proprietari.Sper ca m-am exprimat corect sa ma intelegeti si astept un raspuns de la dvs.va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorina_sorina , utilizator 22:04, 28 Noiembrie 2014
Si inca nu v-au dat diferenta de bani ? Da, cf hotararii, se poate imparti pe jumatate.

Ati vb cu executorul ?
va multumesc pt raspuns.da , am vb de multe ori cu executorul, se eschiveaza, i-am facut chiar reclamatie la camera executorilo ca sa imi deblocheze un alt cont , dupa recuperarea debitului.Nu inteleg de ce nu vre, nu stiu cum sa procedez.posibil sa imi mai trebuiassca si altceva, nu e suficienta acea Incheire data de Instanta, unde scrie clar ca totul se imparte la 1/2, apartament si bunuri, intru-cat apartamentul s-a vandut acum procesul este in faza de impartire a bunurilor, unde s-a efectuat expertiza, si s-au stabilit variantele de impartire a bunurilor.mai exista si varianta sa traga de timp, deoarece fostul sot inca locuieste acolo si executorul spune ca nu are nici un contact al noului proprietar, desi a participat la licitatie si a adjudecat apartamentul acum 6 luni si nu doreste punerea in posesie,este adevarat asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut urgent avocat sammy44 sammy44 caut un avocat specializat in executari silite (vezi toată discuția)
Executare silita Emil777 Emil777 Buna ziua, Intrebarea mea este : am pus sub executare un apartament detinut impreuna cu fosta sotie, ea ramanand cu apartamentul dar e plecata definitiv in ... (vezi toată discuția)
Traim in romania ... Sfanta Sfanta Am trait o situatie... acum 5 ani fostul meu sot a contractat mai multe \" imprumuturi'' de la diversi camatari in baza unor contracte de imprumut semnate ... (vezi toată discuția)