Emil777 a scris:
Am sa revin cu precizari exacte ca sa fiu inteles.
La prima licitatie s a supraevaluat apartamentul (avocatul fostei sotii se pare ca a intrat pe o mana cu executorul ales si platit de mine, asa este impresia mea deoarece apartamentul nu valoreaza mai mult de 1 miliard ) si sa scos la 1,5 miliarde. Nu s a vandut.
La a doua, ieri, s a scos in 1.100.000.000 deci cu 25% mai putin. Datoria fostei sotii este de 850 milioane, prin sentinta judecatoreasca. Nu s a prezentat nimeni si nu s a vandut.
Acum, la a treia licitatie, se va scoate tot cu 1.100.000.000 inteleg. Nu ar fi logic sa se coboare iar cu 25 la suta ?
O alta intrebare este daca eu trebuie sa platesc taxa de participare la licitatie, avand in vedere ca o parte din apartament este sulta, ce mi o datoreaza.
Va multumesc ca mi ati acordat atentie.
In situatia in care nu ati fost multumit cu rezultatul raportului de expertiza, aveati posibilitatea sa solicitati contraexpertiza.
Pretul nu poate sa scada cu mai mult de 25 %.
Sunteti obligat la consemnarea garntiei de participare la licitatie, iar in situatia in care sunteti desemnat cistigator, va trebui sa achitati o eventuala diferenta ( dupa ce veti recupera si cheltuielile generate de executarea silita).
mult succes!