avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,

Intrebarea mea este : am pus sub executare un apartament detinut impreuna cu fosta sotie, ea ramanand cu apartamentul dar e plecata definitiv in spania din anul 2000. Cum nu avea de gand sa imi ofere partea mea, sulta stabilita prin proces, prin executor, sa tinut prima licitatie.

Nu sa vandut, sa tinut a doua licitatie, valoarea scazanduise cu 25 /, ieri 2 decembrie si tot nu sa vandut , pt a mi recupera banii. In acest caz , se va mai scadea cu 25 la suta si pt a treia licitatie ?

Daca da, atunci valoarea de plecare la strigare este deja sub valoarea datoriei ei fata de mine, in acest caz, nu este normal sa mi se atribuie apartamentul mie ? In valoarea datoriei ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: eye , utilizator 23:21, 7 Decembrie 2009
Bunurile imobile se vand greu la ora actuala. Daca pretul este corect puteti vedea foarte usor care este pretul pietii la apartamente similare. Eu va sfatuiesc sa adjudecati d-voastra personal imobilul la 75 % din pret si sa-i platiti sotiei diferenta. Daca adjudecati bunul la valoarea de 110.000 executorul va scadea din aceasta suma cheltuielile de executare, apoi va va da d-voastra 85.000 lei, iar restul de bani va trebui sa-l oferiti sotiei (consemnati intr-un cont daca nu este in tara).
Mai bine discutati cu executorul, socotiti cat trebuie sa-i dati sotiei in situatia in care adjudecati si daca aveti acesti bani luati apartamentul.
Sa scadeti si alte datorii pe care le are la intretinere, impozit s.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita imobiliara, modalitate desfasurare licitatie Justitiarul711 Justitiarul711 O cunostinta a scos un imprumut bancar, pentru care a girat cu apartamentul. Neachitand ratele banca a trimis dosarul de recuperare executorului judecatoresc. ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobiliara laur01 laur01 Buna seara , as vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema de procedura de licitatie imobiliara.Daca este scos un teren la vinzare cu un pret care este ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa utilpentrumine utilpentrumine Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am facut un credit la o banca si nu am mai putut sa-l platesc. Anul trecut banca a scos casa la vanzare de mai multe ori. ... (vezi toată discuția)