Buna ziua,
Am contestat un proces verbal de la IPJ si am primit acasa de la judacatorie o comunicare prin care sunt anuntat ca in termen de 10 zile trebuie sa dau un raspuns la intampinarea facuta de IPJ. Acestia cer respingerea plangarii pe diferite motive.
Ce raspuns se pretinde de la mine?
Multumesc anticipat!
Costi Negrila
Motivele de fapt: învederez că in cererea introductiva de instanţă nu am indicat denumirea si sediul pârâtului şi vă rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost completată, conform solicitărilor instanţei
Temeiul de drept: îmi întemeiez cererea pe art. 82 si art. 281 Cod procedura civila
Este cat de cat acceptabil?
Multumesc!
Doamna Gerberga,
Va multumesc mult pentru promptitudine. Am inteles ce isi doresc, dar nu aveam idee ce tip de document sa caut.
Mi-ar fi de un ajutor enorm daca ati putea sa-mi confirmati ca este in regula urmatoarea formulare. Nu as vrea sa mai fac alte drumuri:
Domnule Preşedinte,
Subsemnatul Negrilă Costinel, domiciliat în Craiova, str. Craioveşti, nr. 4, bl. 201k, sc. 1, ap. 13, în calitate de reclamant în dosarul nr. 17018/215/2013, înţeleg să formulez prezenta
Cerere de modificare a cererii introductive de instanţă
în sensul că înţeleg să precizez cadrul procesual pasiv şi vă solicit:
- să introduceţi în cauză în calitate de pârât pe IPJ Dolj, cu sediul pe strada Vulturi, numărul 19, Craiova;
Motivele cererii sunt următoarele:
Motivele de fapt: învederez instanţei că nu am indicat denumirea si sediul pârâtului şi vă rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost completată
Temeiul de drept: îmi întemeiez cererea pe art. 114 si art. 132 C. proc. civ.
Anexez: un exemplar al cererii pentru instanţă, o copie pentru a fi comunicată pârâtului
Multumesc mult!
Apreciez enorm ajutorul!
Buna ziua,
Am contestat un proces verbal si am primit acasa o Comunicare in care mi se spune ca am de indeplinit urmatoarele obligatii:
Obligatia de a aindica urmatoarele: numele si prenumele, denumirea paratului; domiciliul sau resedinta ori sediul partilor;
Nota: precizati cadrul procesual pasiv dedus judecatii respectiv persoana care inteleg sa se judece in contradictoriu si sediul acesteia.
Contestatia, fara motivele plangerii, este urmatoarea:
DOMNULE PRESEDINTE,
Subsemnatul ....., legitimat prin CI seria ...... si CNP ..... domiciliat in ........
Formulez:
PLANGERE CONTRAVENTIONALA
impotriva procesului-verbal de contraventie seria CP nr. ....., din ....., incheiat de ........., prin care, in baza art. 52/1 si art. 36/1, din OUG 195/2001, am fost sanctionat cu amenda si retinerea permisului de conducere.
Ce trebuie sa fac mai departe?
Multumesc anticipat!