avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

Buna ziua,

Am contestat un proces verbal de la IPJ si am primit acasa de la judacatorie o comunicare prin care sunt anuntat ca in termen de 10 zile trebuie sa dau un raspuns la intampinarea facuta de IPJ. Acestia cer respingerea plangarii pe diferite motive.
Ce raspuns se pretinde de la mine?

Multumesc anticipat!
Costi Negrila
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 17:33, 23 Ianuarie 2021
Nu sunteti obligat sa raspundeti, astfel, conform noului cod de procedura civila, daca aveti de adus lamuriri noi, de propus alte probe, sau de argumentat diferit, raportat la intampinarea primita, o puteti face inlauntrul termenului de 10 zile.
Să înțeleg că odată cu răspunsul la întîmpinare mai poți depune înscrisuri drept probă în susținerea celor menționate în raspunsul la întîmpinare și pentru a contazice cele ce se susțin prin întîmpinare ?Mulțumesc!

Profesional New Consult a scris:

Nu sunteti obligat sa raspundeti, astfel, conform noului cod de procedura civila, daca aveti de adus lamuriri noi, de propus alte probe, sau de argumentat diferit, raportat la intampinarea primita, o puteti face inlauntrul termenului de 10 zile.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți argumente puteti formula răspuns la intampinare,combate sustinerile respective ,se pot ,depune probe în dovedirea sustinerilor dvs etc.De multe ori e e doar o formalitate..
Mulțumesc, am depus înscrisuri odată cu raspunsul la întîmpinare întru combaterea "adversarului " ,asta pe lîngă celelalte înscrisuri existente deja la dosar si...deși instanța de fond a scris în sentință ca a încuviințat proba cu înscrisuri și le-a administrat n-a tinut cont de ele în motivarea sentinței ,astfel ca am ajuns la apel....Urmeaza sa vedem....

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă aveți argumente puteti formula răspuns la intampinare,combate sustinerile respective ,se pot ,depune probe în dovedirea sustinerilor dvs etc.De multe ori e e doar o formalitate..

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
danalida, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Odata cu raspunsul la întimpinare ,eu avind calitatea de reclamant ... danalida danalida Odata cu raspunsul la întimpinare intr-un proces civil ,eu avind calitatea de reclamant , mai pot depune inscrisuri pentru a contrazice piritul si cea ce a ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca este nevoie sa depun o intampinare in cazul unui recurs la Curtea de Casatie si Justitie. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)