avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Odata cu raspunsul la întimpinare ,eu avind calitatea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Odata cu raspunsul la întimpinare ,eu avind calitatea de reclamant ...

Odata cu raspunsul la întimpinare intr-un proces civil ,eu avind calitatea de reclamant , mai pot depune inscrisuri pentru a contrazice piritul si cea ce a scris in intimpinare și pentru sustinerea celor mentionate de mine in raspunsul la intimpinare ,pe linga inscrisurile pe care le-am depus deja la dosar?Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
danalida, utilizator
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 18:19, 22 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare CostiNegrila CostiNegrila Buna ziua, Am contestat un proces verbal de la IPJ si am primit acasa de la judacatorie o comunicare prin care sunt anuntat ca in termen de 10 zile trebuie ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa - comunicare acte procedurale eugen82 eugen82 Deschid urmatorul subiect de discutie ca urmare a situatiei semnalate in topicul “ce cale extraordinara de atac se poate promova” deschis de diana ... (vezi toată discuția)
Mai este cazul de conciliere directa? eugen82 eugen82 Este vorba despre o actiune comerciala in pretentii intemeiata pe raspundere delictuala civila Reclamantul a chemat in judecata pe X si a facut concilierea ... (vezi toată discuția)