Daca nu ai nimic de spus, nu o depune;)
Depunerea intampinarii e un drept al tau; prin ea spui de ce cererea celui ce a pornit procesul e nelegala sau, dimpotriva, e legala.
Nu e nici o sanctiune pentru tine daca nu o depui, in acest caz.
Depunerea intampinarii este un drept al dvs. prin care raspundeti caii de atac formulate.Conform codului de procedura civila, intampinarea este obligatorie, lipsa acesteia privand partea care nu a uzat de dreptul de a o formula de posibilitatea de propune noi probe.
In masura in care nu doriti sa depuneti la dosarul de recurs alte inscrisuri (acestea fiind singurele probe admisibile in recurs) puteti formula note scrise prin care sa va expuneti punctul de vedere in raport de cererea de recurs. In acest caz instanta va avea in cedere cee invederate de dvs. prin notele scrise.
Procesul l-am inceput eu si am si castigat, insa paratii au facut recurs la Inalta Curte si din cate am inteles acolo e nevoie depunerea unei intampinari...fara de care cica nu te poti prezenta in fata Curtii.:-/
Din cate stiu in intampinare nu poti decat sa-ti sustii cele solicitate in cererea de chemare in judecata, sau mai pot formula si alte cereri?
Intampinarea se raporteaza de fiecare data fata de cererea ce a determinat deschiderea procesului - in acest caz, declararea recursului.
Prin ea spui de ce recursul ar trebui respins.
Prin ea poti cere si probe, insa in recurs numai inscrisuri.
NU PIERZI PROCESUL PENTRU CA NU AI DEPUS INTAMPINARE!:)