avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate Momada

Activitate Momada

Răspuns la discuția Partaj
Va multumes oricum si daca mai aveti pareri referioare la cazul nostru vi le asteptam sa inteleg ca avocata nostra nu sia dat interesul pentru noi va multumes din suflet
Răspuns la discuția Partaj
Avem deja o avocata care sa ocupat de la inceput dar se pare ca nici sansa nu stie ce sa mai creada vroiam si alte pareri caci cu toata treaba asta am platit numai avocatul 1000 de roni si mai trebuie sa ìi dam 1000 de euro si totusi nu stiu daca la urma se rezolva ceva mi se pare absurd nu stiu ce ar trebui sa mai face
Discuție Partaj
Bunaseara am si eu o intrebare find 4 surori tata sa despartit de mama di ani 80 dar nu au divortat tata a trit cu o femeie care au avea 2 baieti inpreuana nu au avut cop.i in 2005 tata amurit noi nu am stiut pana in 2014.Am deschis proces pentru succesiune dar neam confuntat cu o problema tata a facut un testamen in care specifica ca are 4 copi si ca lasa toate avere lui unei nepote de la fiu dar ne find adevarat am facut am facut apel a fost accept ne trimis inapoi la aceiasi judecatorie ipentru partaj de acolo ne zis ca se respinge pe art 994 si putem face apel in 30 de zile de la comunicare .Intrebarea mea este avem vreo posibilitate de a cisia sau nu daca facem apelul sau ce se va mai putea facs in situatia asta va multumesc
Răspuns la discuția Mostenire, testament
multumesc tuturor celor ce miau raspuns
am fost la un notar dar nu a vrut sa ne faca succesiunea noi avem o copie de pe testament la sefu de post din localitate pentru ca noi neam dus la concubina tatalui nostru sa cerem certificatele de propietate de pe pamant si nu au vrut sa ni le dea a zis sa ne ducem la politie neam dus la politie am facut sesizare si cand lau chemat la politie sa prezentat cu acel testament
6 luni dureaza procesul
nu a dezbatut succesiunea . dar tin sa mai mentionez ca de la moartea tatalui meu ei au folosit 8 hectare de pamant pe care lau cultivat si lau dat la apia ESTE LEGALCEIA CEAU FACUT . asi dori sa stiu di cele 8 hectar care este cota noastra.
buna seara eu acum am 39de ani as dori daca e posibil sa ma sfatiuasca si sa ma informeze cineva in legatura cu mostemirea va spun pe scurt despre ce e vorba .Tatal meu sa despartit de mama dar nu a divortat .A trait cu alta femeie cu care nu a avut nici un copil .au facut o casa tata a cumparat pamant .Tatal meu a murit in 2005 nu am fost anuntate de moartea lui ulterior am aflat ca tatal meu a murit ceia ce eu doresc sa stiu este daca noi cei 4 copii si mama noastra avem dreptul la mostenire si ce cota .tatal meu la moartea lui lasand un testament in care spunesa asa (Subsemnatul ....... ne casatorit avand 4 copii,fara parinti an viata dispun urmatoarele.............las ca mostenire nepoate de fiu toata averea mea mobila si imobila ce se va gasi an patrimoniul meu la data deschideri succesiuni instutindo legatar universar Am cunostinta de dispozitile atr 841si urm.coduli civil privind cota rezervatara a mostenitorilor rezervatari) Testamentul find autentificat de un notar.Astept raspunsul dumneavoastra va multumesc
Răspuns la discuția Drept de mostenire
Va multumesc mult ca miati raspuns ati putea Sto arrivando! Ami spuneti cat mar costa un avocat pentru un asenea proces multumesc frumos din nou
Răspuns la discuția Drept de mostenire
Va multumesc di suflet ca ati dat curs la problema mea . Daca e cineva care at putea sami spuna cum as putea afla daca casa e pe numele tatalui meu va rog sa ami spuneti . As putea afla de la primaria de care apartine satul respectiv? Ma gandesc ca poate nu au voie sa spuna ? Oricum multumesc tuturor celor ce ami raspundeti