buna seara eu acum am 39de ani as dori daca e posibil sa ma sfatiuasca si sa ma informeze cineva in legatura cu mostemirea va spun pe scurt despre ce e vorba .Tatal meu sa despartit de mama dar nu a divortat .A trait cu alta femeie cu care nu a avut nici un copil .au facut o casa tata a cumparat pamant .Tatal meu a murit in 2005 nu am fost anuntate de moartea lui ulterior am aflat ca tatal meu a murit ceia ce eu doresc sa stiu este daca noi cei 4 copii si mama noastra avem dreptul la mostenire si ce cota .tatal meu la moartea lui lasand un testament in care spunesa asa (Subsemnatul ....... ne casatorit avand 4 copii,fara parinti an viata dispun urmatoarele.............las ca mostenire nepoate de fiu toata averea mea mobila si imobila ce se va gasi an patrimoniul meu la data deschideri succesiuni instutindo legatar universar Am cunostinta de dispozitile atr 841si urm.coduli civil privind cota rezervatara a mostenitorilor rezervatari) Testamentul find autentificat de un notar.Astept raspunsul dumneavoastra va multumesc