avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters292368

Activitate ContSters292368

Buna ziua, as dori sa stiu daca cu noul cod penal as putea da in judecata o persoana care in 2011 m-a hartuit moral in cadrul serviciului, iar cand ajungeam acasa m-a sunat de 13 ori intr-o zi dupa care timp de cateva zile am fost sunata constant, s-a ajuns si la al sunat pe sot la serviciu, si sa-i ceara numarul de pe telefonul fix. Specific ca apelurile nu le mai am dar am martori care erau defata cand suna.
Multumesc
Răspuns la discuția Abandon de familie
Casa e bun comun insa e luata cu rate, vreau sa stiu daca pot sa fac cerere pentru abandon de familie in cazul in care pleaca si ne lasa fara un ban. El acum vrea sa se razbune pentru ca am deranjat-o pe iubita lui.Multumesc
Buna seara,
As dori sa ma ajutati intr-o problema personala.
Sotul meu cu care sunt casatorita de 13 ani, m-a inselat pe tot parcursul casniciei cu diverse persoane. De un an de zile avem discutii vizavi de o colega de birou cu care el a avut ceva plecari in strainatate si cu care ma discuta pe mine in mod frecvent. Din casnicia noastra a rezultat o fetita care acum are 11 ani. In urma certurilor generate el amentinta ca v-a pleca de acasa si ne va parasi. In urma unei probleme de serviciu am plecat prin demisie, indemnata si de el. Acum nu am nici un ban sa ma intretin nici pe mine, nici pe fetita. Recent am incheiat cu o firma un contract de 2 ore sa facem proiecte europene, insa veniturile sunt minime. Ce credeti ca pot face in acesta situatie. Specific ca demisia mi-am dat-o in urma cu un an, in urma unei depresii facute, sotul meu ducandu-ma la spitalul de boli mintale pentru ca spunea ca sunt nebuna.
Va multumesc.