avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon de familie

Buna seara,
As dori sa ma ajutati intr-o problema personala.
Sotul meu cu care sunt casatorita de 13 ani, m-a inselat pe tot parcursul casniciei cu diverse persoane. De un an de zile avem discutii vizavi de o colega de birou cu care el a avut ceva plecari in strainatate si cu care ma discuta pe mine in mod frecvent. Din casnicia noastra a rezultat o fetita care acum are 11 ani. In urma certurilor generate el amentinta ca v-a pleca de acasa si ne va parasi. In urma unei probleme de serviciu am plecat prin demisie, indemnata si de el. Acum nu am nici un ban sa ma intretin nici pe mine, nici pe fetita. Recent am incheiat cu o firma un contract de 2 ore sa facem proiecte europene, insa veniturile sunt minime. Ce credeti ca pot face in acesta situatie. Specific ca demisia mi-am dat-o in urma cu un an, in urma unei depresii facute, sotul meu ducandu-ma la spitalul de boli mintale pentru ca spunea ca sunt nebuna.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
ContSters292368, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:43, 31 Mai 2013
Ce doriti exact sa flati? Raspunsurile noastre depind de intrebarea dvs !

Daca doriti sa introduceti divort o puteti face... puteti solicita o pensie de intretinere daca va aflati in nevoie.....custodia comuna asupra minorei.... Unde va avea aceasta domiciliu....Cu ce o veti intretine?
Pana la divort, incercati sa va intariti pentru fata si sa va gasiti de munca ceva macar cat sa va puteti intretine.
Daca vrea sa plece, duca-se, nu aveti cum sa-l opriti.
Cu locuinta cum stati, a cui e casa in care locuiti ?
Casa e bun comun insa e luata cu rate, vreau sa stiu daca pot sa fac cerere pentru abandon de familie in cazul in care pleaca si ne lasa fara un ban. El acum vrea sa se razbune pentru ca am deranjat-o pe iubita lui.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
ContSters292368, utilizator
Faceti cerere la instanta pentru stabilirea unei pensii de intretinere in favoarea minorei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire casa conjugala marinalina marinalina Buna ziua! am si eu nevoie de cateva informatii, eu si sotul meu nu ne mai intelegem,el consuma alcool si nu vrea sa se schimbe,eu vreau sa plec de acasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am sa va povestesc situația unei mătuși. este căsătorită ... Onicu20 Onicu20 Buna ziua, Am sa va povestesc situația unei mătuși. Este căsătorită din 2017 iar din aceasta căsnicie a rezultat o fetița de 4 ani. Toti 3 locuiesc ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului cu un copil minor adinadan adinadan buna sera! am nevoie de cateva sfaturi...de mai bine de 7 luni eu si sotul meu traim in aceeasi casa dar nu mai suntem impreuna ca si cuplu(am incercat din ... (vezi toată discuția)