avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire telefonica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire telefonica

Buna ziua, as dori sa stiu daca cu noul cod penal as putea da in judecata o persoana care in 2011 m-a hartuit moral in cadrul serviciului, iar cand ajungeam acasa m-a sunat de 13 ori intr-o zi dupa care timp de cateva zile am fost sunata constant, s-a ajuns si la al sunat pe sot la serviciu, si sa-i ceara numarul de pe telefonul fix. Specific ca apelurile nu le mai am dar am martori care erau defata cand suna.
Multumesc
Avand in vedere ca la data mentionata de dvs. infractiunea de hartuire nu era prevazuta de lege, persoana care a savarsit fapta nu poate fi incriminata penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sau ce? thieringe thieringe Buna am o problema in legatura cu familia fostei mele probleme care .... in ianuarie am avut o problema cu ei ca mau suntat si mau ameintat ca eu nui las fata ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Santaj / amenintare letuta letuta Acum catva timp am avut o perioada mai putin fericita in relatia cu sotul meu si am acceptat o aventura de o noapte cu un coleg de serviciu.Desi ii spusesem ca ... (vezi toată discuția)