avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate alina213

Activitate alina213

Buna ziua. Am vazut recent aici pe forum un topic in care un tip care detine un site de lucrari de licenta este acuzat de inselaciune. Mai exact acesta a mentionat pe site ca intocmeste lucrari de licenta, iar anumiti clienti au constatat ca acesta le-a trimis lucrari descarcate de pe internet si l-au acuzat de inselaciune. Poate pati ceva respectivul? Esto vorba de inselaciune?
Răspuns la discuția Inselaciune sau litigiu civil?
Tema respectiva a fost descarcata de pe un site public, cu acces gratuit tuturor, deci nu este protejata de drepturi de autor. Clientul a primit ceea ce a comandat, numai ca eu nu mi-am respectat intelegerea. Va rog sa ma corectati daca gresesc.
Am uitat sa va zic ca in termenii si conditiile site-ului este precizat clar si la vedere ca nu imi asum raspunderea daca o tema este descarcata de pe alt site. Ma ajuta cu ceva?
Chiar daca nu avem niciun contract semnat, ci doar discutii pe mail? El pretinde ca prin site-ul meu unde scrie clar ca temele le realizez personal l-am indus in eroare.
Dar nu l-am indus in eroare pentru a semna un contract sau pentru a-mi da banii, ci nu mi-am respectat intelegerea.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri privind problema mea. Eu sunt webdesigner si am un site unde prezint faptul ca realizez site-uri si teme pentru site-uri conform cerintelor clientului. Acum o luna un client m-a contactat si a cerut o anumita tema pentru un site, si mi-a specificat faptul ca doreste ca tema sa fie realizata de catre mine, si nu copiata sau cumparata de pe internet pentru ca asta ar putea face si el. Eu i-am confirmat acest lucru, insa apoi, din lipsa de timp i-am downloadat tema de pe un anumit site si mi-a platit-o. Acum si-a dat seama ca l-am pacalit si doreste sa ma reclame la politie. Pot pati ceva?