Buna ziua. Am vazut recent aici pe forum un topic in care un tip care detine un site de lucrari de licenta este acuzat de inselaciune. Mai exact acesta a mentionat pe site ca intocmeste lucrari de licenta, iar anumiti clienti au constatat ca acesta le-a trimis lucrari descarcate de pe internet si l-au acuzat de inselaciune. Poate pati ceva respectivul? Esto vorba de inselaciune?
Tema respectiva a fost descarcata de pe un site public, cu acces gratuit tuturor, deci nu este protejata de drepturi de autor. Clientul a primit ceea ce a comandat, numai ca eu nu mi-am respectat intelegerea. Va rog sa ma corectati daca gresesc.
Am uitat sa va zic ca in termenii si conditiile site-ului este precizat clar si la vedere ca nu imi asum raspunderea daca o tema este descarcata de pe alt site. Ma ajuta cu ceva?
Chiar daca nu avem niciun contract semnat, ci doar discutii pe mail? El pretinde ca prin site-ul meu unde scrie clar ca temele le realizez personal l-am indus in eroare.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri privind problema mea. Eu sunt webdesigner si am un site unde prezint faptul ca realizez site-uri si teme pentru site-uri conform cerintelor clientului. Acum o luna un client m-a contactat si a cerut o anumita tema pentru un site, si mi-a specificat faptul ca doreste ca tema sa fie realizata de catre mine, si nu copiata sau cumparata de pe internet pentru ca asta ar putea face si el. Eu i-am confirmat acest lucru, insa apoi, din lipsa de timp i-am downloadat tema de pe un anumit site si mi-a platit-o. Acum si-a dat seama ca l-am pacalit si doreste sa ma reclame la politie. Pot pati ceva?