avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de inselaciune

Buna ziua. Am vazut recent aici pe forum un topic in care un tip care detine un site de lucrari de licenta este acuzat de inselaciune. Mai exact acesta a mentionat pe site ca intocmeste lucrari de licenta, iar anumiti clienti au constatat ca acesta le-a trimis lucrari descarcate de pe internet si l-au acuzat de inselaciune. Poate pati ceva respectivul? Esto vorba de inselaciune?
Cel mai recent răspuns: andronache112 , utilizator 22:21, 6 Iunie 2013
ar putea fi acuzat de inselaciune.depinde de prejudiciu si de consecintele faptelor,adica de urmarea produsa.

ar putea scapa cu o pedeapsa foarte mica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? alexandu823 alexandu823 Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site. Am discutat cu respectivul ca lucrarea sa nu fie copiata, ci sa o faca chiar ... (vezi toată discuția)
Am dat tzeapa mariusmanutd mariusmanutd Salut am dat tzeapa pe [SITE] cu un hanorac valoare 80 lei am trimis alt hanorac....tipu a zis ca se duce la politie ce imi pot face? daca declar ca am pus ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau litigiu civil? alina213 alina213 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri privind problema mea. Eu sunt webdesigner si am un site unde prezint faptul ca realizez site-uri si teme ... (vezi toată discuția)