se mai poate face un contract legal de inchiriere a unei garsoniere daca am buletinu pe adresa unde se afla garsoniera, dar mentionez ca nu locuiesc acolo. va multumesc.
dar ea nu a savarsit si nu savarseste o infractiune ca tine copilul departe de mine, mai bine de 9 luni de zile.tot ce imi doresc este ca minorul sa aiba petreaca timp cu mine cat si cu mama lui.asta e cand nu exista intelegere.
ea mi-a luat copilul si a plecat cu el din cauza unei discuti intre noi, nu mi-a mai dat voie sa imi vad copilul mult timp, ma duceam la ea si imi inchidea usa in nas, intrebam doar daca este copilul bine si imi raspundea da e bine si imi inchidea usa......acum reusesc sa il vad pentru ca vorbeste si il intreb daca vrea sa vina cu tati la plimbare si imi spune da, de multe ori ea mi-la smucit din mana si il tragea la ea si atunci copilul incepea sa planga si ii spunea " lasa-ma mami" ea nu se gandeste nici la iubirea mea de tata , dar nici la sufletelul copilului, ca are nevoie si de mine.
si cat dureaza o ordonanta prezidentiala?tinand cont ca se intra in vacanta.nu mai bine il iau eu si il tin pana de sarbatori.daca va chema politia,nu cred ca are ce sa imi faca deoarece inca nu exista o sentinta judecatoreasca.
procesul nu sa terminat si nu exista decizie judecatoreasca in acest sens inca, abia in septembrie sper sa fie ultima infatisare. program cu copilul am doar cand vrea ea cate 2 ore jumatate, copilul are doar 2 ani jumate, dar nu cred ca ar fi vreo problema asta pt ca deja vorbeste si stie sa spuna ce vrea. ultimele 2 dati cand am luat copilul nu s-a mai bucurat la fel ca alta data, a fost mai retinut, chiar si in a spune "tati" procesul a inceput in noiembrie 2012. ea ii baga tot felul de prostii copilului in cap, sa spuna ca nu mai vrea sa merga cu tati, si sa nu mai fie afectuos cu mine si nici cu bunica lui ( mama mea) . fiind vara m-am gandit ca din moment ce nu am o decizie judecatoreasca pot lua copilul si sa merg cu el la mare.
problema este ca daca am sa ii zic, o va apuca nebuniile si imi va da interdictie ca sa il mai vad.si asa abia reusesc din cand in cand sa il iau cate 2 ore din cauza ii este frica ca il voi oprii la mine.
Buna ziua, daca doresc sa plec la mare o saptamana cu copilul meu dar fara sa stie mama lui la care el se afla ,cu care sunt in proces pentru stabilirea programului de vizitare,reusesc sa iau copilul foarte rar din cauza neintelegerii ei.Intrebarea mea este cand il iau la plimbare ,sa nu il mai aduc dupa 2 -3 ore acasa la ea,si sa plec direct la mare sau la munte.Ce se poate intampla?Mentionez ca inca nu avem o decizie judecatoreasca pentru stabilirea programului de vizitare.